Melyek a legképtelenebb "összeesküvéselméletek"?
Én nagy konteo rajongó vagyok, mert szeretem a rejtélyeket, megoldatlan eseteket, amik még ha nem is teljesen igazak sok részigazság van bennük és újra összerakva a tíltott valóság képét rakhatjuk vele össze. Rengeteg összeesküvésről derült ki, hogy igazak illetve egy rakással te magad is találkozól a TV híreire kapcsolva vagy éppen a sarki ALDI-ban...
Éppen egy új elmélet olvasok, ami mindennen eddiginél nagyobbat szól, de hogy valóban így van-e tudnom kell minden korábbi konteot ismerek. Számodra mik voltak azok az elméletek amik közben majdnem lefordultál a székről vagy felháborodtál esetleg láttál benne elképesztő dolgokat?
A WEF vezére a beültethető chipekről: 2016-ban és ő 10 éven belülre tervezi, tehát 2026.-ig bezárólag.
Lakatlan sziget! :)
Az angolszász misszió/2010/Bill Ryan
Szerepel benne:
-Kína náthát kap
-kijárási korlátozás,diktatórikus intézkedések
-Izrael megtámadja Iránt
-A demokrácia a létező legjobb államforma.
-"Egyetlen esélyünk van a túlélésre, az időseknek különösképpen, ez pedig az oltás."
Laposföld
Gyíkemberek
Mindent is irányító háttérhatalom
Nácik a holdon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!