Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyek a legképtelenebb...

Melyek a legképtelenebb "összeesküvéselméletek"?

Figyelt kérdés

Én nagy konteo rajongó vagyok, mert szeretem a rejtélyeket, megoldatlan eseteket, amik még ha nem is teljesen igazak sok részigazság van bennük és újra összerakva a tíltott valóság képét rakhatjuk vele össze. Rengeteg összeesküvésről derült ki, hogy igazak illetve egy rakással te magad is találkozól a TV híreire kapcsolva vagy éppen a sarki ALDI-ban...

Éppen egy új elmélet olvasok, ami mindennen eddiginél nagyobbat szól, de hogy valóban így van-e tudnom kell minden korábbi konteot ismerek. Számodra mik voltak azok az elméletek amik közben majdnem lefordultál a székről vagy felháborodtál esetleg láttál benne elképesztő dolgokat?

2021. jún. 3. 20:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
Hogy 22ben nyer a fidesz.
2021. jún. 3. 20:17
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Nálam egyelőre a laposföld nyer.
2021. jún. 3. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Az ember értelmes lény.
2021. jún. 3. 20:19
 4/20 anonim ***** válasza:
74%

A WEF vezére a beültethető chipekről: 2016-ban és ő 10 éven belülre tervezi, tehát 2026.-ig bezárólag.

[link]

Lakatlan sziget! :)

2021. jún. 3. 20:20
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

Az angolszász misszió/2010/Bill Ryan

Szerepel benne:

-Kína náthát kap

-kijárási korlátozás,diktatórikus intézkedések

-Izrael megtámadja Iránt

2021. jún. 3. 20:35
 6/20 anonim ***** válasza:
32%

-A demokrácia a létező legjobb államforma.

-"Egyetlen esélyünk van a túlélésre, az időseknek különösképpen, ez pedig az oltás."

2021. jún. 3. 21:07
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
Hogy 22-ben nyer az ellenzéki összefogás.
2021. jún. 3. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:
51%

Laposföld

Gyíkemberek

Mindent is irányító háttérhatalom

Nácik a holdon

2021. jún. 3. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
38%
Az összes összeesküvés elmélet igaz.Es nem,a lapos föld az nem összeesküvés elmélet hanem egy sima elmélet
2021. jún. 3. 23:46
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az a kedvencem amit tegnap találtam ki. Miszerint ordas hazugság, hogy a Föld felszínén élünk. Mi tulajdonképpen a belső földben élünk, amit napnak mondunk tulajdonképpen az a Föld magja. Amit mi domborúnak érzékelünk az tulajdonképpen homorú. Az Antarktiszt azért őrzi a háttér6alom, mert ott van a titkos feljáró a felszínre, ahol a madáremberek élnek.
2021. jún. 4. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!