Melyek a legképtelenebb "összeesküvéselméletek"?
Én nagy konteo rajongó vagyok, mert szeretem a rejtélyeket, megoldatlan eseteket, amik még ha nem is teljesen igazak sok részigazság van bennük és újra összerakva a tíltott valóság képét rakhatjuk vele össze. Rengeteg összeesküvésről derült ki, hogy igazak illetve egy rakással te magad is találkozól a TV híreire kapcsolva vagy éppen a sarki ALDI-ban...
Éppen egy új elmélet olvasok, ami mindennen eddiginél nagyobbat szól, de hogy valóban így van-e tudnom kell minden korábbi konteot ismerek. Számodra mik voltak azok az elméletek amik közben majdnem lefordultál a székről vagy felháborodtál esetleg láttál benne elképesztő dolgokat?
Hogy a Holdra szállás meg sem történt valójában,az egész csak egy megrendezett dolog volt,a földön rendezték meg valójában különféle technikai eszközöket bevetve.
A koronavírussal kapcsolatos összeesküvések,hogy az oltással chipet ültetnek belénk..stb.
Amúgy Nemere István a Titkok könyve című könyv sorozataiban rengeteg iylen elmélet van,ha esetleg érdekel kérdező. Mindenféle rejtéllyel kapcsolatban,hogy mi lehet hogy lehetett,kik állhatnak mögötte. Nagy része konspiráció ugyan,de nagyon elgondolkodtató. A Holdra szállással kapcsolatos dologról is az ő könyvében olvastam.
> Gyíkemberes, földönkívüli invázió
> Lapos Föld
> Hitler az Antarktiszon/Holdon van
Az emberek chippeltetése amúgy már nem konteó, használják - pl. a háziőrizetes fogvatartottak viselnek ilyen karperecet.
A háttérhatalom meg csak annyira kitaláció, amennyire a Cosa Nostra vagy a Triád. Ezek is biztos kitalációk és konteók, mert ugye elképzelhetetlen, hogy a globalizációban egész világot átívelő szervezetek működhessenek...
Amiken meglepődtem mert sosem vettem komolyan de mikor kíváncsiságból beleástam magam rájöttem, hogy igazak, csak pár példa:
-a holdraszállás kamu volt és ma is az
-Hitler tényleg nem halt meg ott ahol hivatalosan hisszük, tényleg Argentínába tudott menekülni
-9/11 tényleg megrendezhető volt és elhazudható, hogy megrendezték, ez igazán megdöbbentett
-a híres Nefertiri mellszobor egy hamisítvány amit sok éve őrizgetett a "felfedező" és a felesége volt a modell, tulajdonképpen nem is hamisítványnak szánta
-olcsó és nagyon hatásos gyógyszerek léteznek vírusfertőzésekre, rákra és elnyomják az információkat, hogy drága oltásoké és kemikália koktéloké legyen a terep (ez egészen friss felfedezés) :)
-a tiszaeszlári vérvád tényleg igaz és megalapozott volt és súlyos politikai nyomásra hozott a bíró felmentő ítéletet, elolvasva a bary féle anyagot ezen nagyon megdöbbentem
Hú még sok van de most ennyi. :)
14
Én is összeesküvés elméletes vagyok és elképzelhetőnek tartom hogy akkor Hitler nem halt meg de azért nem merném tűzbe tenni ezért a kezemet
A holdra szállással kapcsolatban még tartózkodó vagyok,vagy inkább arra hajlanek hogy voltak a holdon,nem tudom mi érdekük lett volna abban hogy azt hazudjak jártak már a holdon
15.Nem a 14-es vagyok. Szerintem Hitler nem lett volna képes kinyírni magát.Nem volt olyan jellem.
A Holdra szállásnál meg az elég érdek szerintem,hogy az az állam aki ezt meg tudja csinálni,attól nyilván a többi állam is tart a technikai fejlettsége miatt.
15.
Az a vicces hogy ez(Hitler) egy mainstream ismeretterjesztő adón leadott doku részében jutott a tudomásomra. Nagyon szépen végigmennek a sztorin aminek szerintem a lényege, hogy igazolják a holttestet valójában soha nem azonosították kompetens módon nagyon is gyanúsak a körülmények mégis elfogadta a világ. Ha megtalálom belinkelem.
Na meg is van ez volt ha jól emlékszem amit anno láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!