Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyek a legképtelenebb...

Melyek a legképtelenebb "összeesküvéselméletek"?

Figyelt kérdés

Én nagy konteo rajongó vagyok, mert szeretem a rejtélyeket, megoldatlan eseteket, amik még ha nem is teljesen igazak sok részigazság van bennük és újra összerakva a tíltott valóság képét rakhatjuk vele össze. Rengeteg összeesküvésről derült ki, hogy igazak illetve egy rakással te magad is találkozól a TV híreire kapcsolva vagy éppen a sarki ALDI-ban...

Éppen egy új elmélet olvasok, ami mindennen eddiginél nagyobbat szól, de hogy valóban így van-e tudnom kell minden korábbi konteot ismerek. Számodra mik voltak azok az elméletek amik közben majdnem lefordultál a székről vagy felháborodtál esetleg láttál benne elképesztő dolgokat?

2021. jún. 3. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem az, hogy a földönkívüliek, ember alakúak és képesek lennénk velük kommunikálni, meg persze az ufo csészealj. Ha van is földönkívüli, az valamilyen kis mikroba vagy hasonló lesz és nem egy két lábon járó, emberre hasonlító, és velünk kommunikálni tudó lény lesz.
2021. jún. 4. 07:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Hogy a Holdra szállás meg sem történt valójában,az egész csak egy megrendezett dolog volt,a földön rendezték meg valójában különféle technikai eszközöket bevetve.

A koronavírussal kapcsolatos összeesküvések,hogy az oltással chipet ültetnek belénk..stb.

Amúgy Nemere István a Titkok könyve című könyv sorozataiban rengeteg iylen elmélet van,ha esetleg érdekel kérdező. Mindenféle rejtéllyel kapcsolatban,hogy mi lehet hogy lehetett,kik állhatnak mögötte. Nagy része konspiráció ugyan,de nagyon elgondolkodtató. A Holdra szállással kapcsolatos dologról is az ő könyvében olvastam.

2021. jún. 7. 23:47
 13/20 anonim ***** válasza:

> Gyíkemberes, földönkívüli invázió

> Lapos Föld

> Hitler az Antarktiszon/Holdon van

Az emberek chippeltetése amúgy már nem konteó, használják - pl. a háziőrizetes fogvatartottak viselnek ilyen karperecet.

A háttérhatalom meg csak annyira kitaláció, amennyire a Cosa Nostra vagy a Triád. Ezek is biztos kitalációk és konteók, mert ugye elképzelhetetlen, hogy a globalizációban egész világot átívelő szervezetek működhessenek...

2021. jún. 8. 05:18
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

Amiken meglepődtem mert sosem vettem komolyan de mikor kíváncsiságból beleástam magam rájöttem, hogy igazak, csak pár példa:

-a holdraszállás kamu volt és ma is az

-Hitler tényleg nem halt meg ott ahol hivatalosan hisszük, tényleg Argentínába tudott menekülni

-9/11 tényleg megrendezhető volt és elhazudható, hogy megrendezték, ez igazán megdöbbentett

-a híres Nefertiri mellszobor egy hamisítvány amit sok éve őrizgetett a "felfedező" és a felesége volt a modell, tulajdonképpen nem is hamisítványnak szánta

-olcsó és nagyon hatásos gyógyszerek léteznek vírusfertőzésekre, rákra és elnyomják az információkat, hogy drága oltásoké és kemikália koktéloké legyen a terep (ez egészen friss felfedezés) :)

-a tiszaeszlári vérvád tényleg igaz és megalapozott volt és súlyos politikai nyomásra hozott a bíró felmentő ítéletet, elolvasva a bary féle anyagot ezen nagyon megdöbbentem

Hú még sok van de most ennyi. :)

2021. jún. 17. 15:51
 15/20 anonim ***** válasza:

14

Én is összeesküvés elméletes vagyok és elképzelhetőnek tartom hogy akkor Hitler nem halt meg de azért nem merném tűzbe tenni ezért a kezemet

A holdra szállással kapcsolatban még tartózkodó vagyok,vagy inkább arra hajlanek hogy voltak a holdon,nem tudom mi érdekük lett volna abban hogy azt hazudjak jártak már a holdon

2021. jún. 18. 12:18
 16/20 anonim ***** válasza:

15.Nem a 14-es vagyok. Szerintem Hitler nem lett volna képes kinyírni magát.Nem volt olyan jellem.

A Holdra szállásnál meg az elég érdek szerintem,hogy az az állam aki ezt meg tudja csinálni,attól nyilván a többi állam is tart a technikai fejlettsége miatt.

2021. jún. 18. 12:23
 17/20 anonim ***** válasza:

15.

Az a vicces hogy ez(Hitler) egy mainstream ismeretterjesztő adón leadott doku részében jutott a tudomásomra. Nagyon szépen végigmennek a sztorin aminek szerintem a lényege, hogy igazolják a holttestet valójában soha nem azonosították kompetens módon nagyon is gyanúsak a körülmények mégis elfogadta a világ. Ha megtalálom belinkelem.

2021. jún. 18. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Na meg is van ez volt ha jól emlékszem amit anno láttam. :)

[link]

2021. jún. 18. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:
*Azóta megnéztem mégsem ez a doku volt az, ez egyáltalán nem győzött volna meg.
2021. jún. 18. 17:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Bakker, én azt hittem, ide konteókat fikázni jönnek emberek :D
2021. jún. 27. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!