Miért utálnak minket a szlovákok?
az apostoli kereszt nem ilyen egyszerű téma.
Van feletvés miszerint bizáncból származik,nem is apostoli,már a magyarok ide érkezése előtt elterjedt volt a térségben.
Az viszont nem kizért,hogy magyar közvetítéssel került aszlovák címerbe. Talán így mi használtuk elöbb.
én is Szlovákiából írok. amit a média és a politikusok tálalnak, az szépen ki van színezve és mindenki úgy adja elo, ahogy neki épp akkor jól jon. Magyarként elvégeztem egy nehéz szlovák egyetemet, vannak szlovák barátaim és egy-két megjegyzéstol eltekintve nem volt semmi baj. azok is leginkább abbol adodtak, hogy az ujdonsult szlovák ismeroseim nem láttak még élo magyart és akkor szembesultek vele, hogy nem politizálunk és nem kovetelunk országot magunknak suliban, munkahelyen, tehát hogy pont olyanok vagyunk, mint ok csak a média alapján másként képzeltek el. Aztán itt van egy-két nagyokos bujtogató, akik épp hatalomra is kerultek, nekik a gyuloletkeltés a céljuk, ezért mindent meg is tesznek, na ok utálják a magyarokat.
en ennek az ellenkezojét is tapasztaltam: Magyarországon nem nagyon szeretnek minket, határon túliakat (bárhonnét is legyunk, ha csak nem amerikából). kivéve a szélsoségeseket, abbol meg ha lehet, inkább nem kérnénk, mert csak rontanak a helyzetunkon és semmivel sem kulonbek, mint a mi vezetoink.
"Na szoval nem titeket utálnak, hanem minket akik itt élünk a földjükön"
Röhög a vakbelem az ő földjükön? Amit úgy loptak össze maguknak? Szlovákia történelme című könyv ugye már elfogyott, de kérésre elküldik SMS-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!