Eladók, várjátok már, hogy újra kötelező legyen a maszk?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 13:18
11/16 anonim válasza:
Költözz haza, ha ennyire rossz véleménnyel vagy a németekről. Vagy a jobb fizetés azért kell tőlük?
12/16 A kérdező kommentje:
11 szerintem semmi közöd hozzá. Nem vagyok rossz véleménnyel. A pórnép az pont olyan pórnép, mint magyaroknál. Csak másképp prolik. Pl. nem foglalkoznak a mások fizetésével, cserében beszaribbak. :)
2021. szept. 2. 14:08
13/16 A kérdező kommentje:
Kiegészítésnek annyi, hogy megtehetném, hogy Magyarországra megyek a cégtől, kiküldetésbe, extra napidíjért. 😉
Nem ilyen jellegű oka van annak, hogy nem teszem.
2021. szept. 2. 14:12
14/16 anonim válasza:
#4 jogos. Jó nagy birkák. Agy és logika nélkül élni luxus.
15/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam néhányan már nagyon várják, hogy egzecíroztathassák a figyelmetlenebb vásárlókat, hogy messzebb álljanak, igazítsák meg a maszkot, ne hagyják ott a kocsit.
Szerintem (tisztelet a kivételnek) a legtöbb ilyenkor éli ki magát, hogy parancsolgathat azoknak, akiknek eddig alárendelte őket a főnökük.
Kb. olyanok lehetnek, mint a kommunizmus elején az utolsókból lett elsők, akik pl. a szlovákiából deportált rokonaimnak kélyes élvezettel írták át a nevük végét y-ról i-re, mert ugye ezzel szerintük megtorolhatták a nemeseken (csak szerintük voltak azok) a kicsinyes, vélt sérelmeiket.
2021. szept. 4. 13:42
16/16 anonim válasza:
Volt 1-2 ilyen üzlet, ahol a maszk miatt b@szogatott az eladó, oda azóta sem mentem egyszer sem vissza. Nem miattam fognak csődbe menni, viszont ha már 10-20 ember így gondolkodott, mint én, akkor az már lehet egy nagyobb összegű bevetelkieses nekik. És igen, sajnos tapasztalható volt ezeken a helyeken, hogy elvezkednek a vásárló cseszegetesen, pedig elvileg ok vannak értünk, nem forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!