Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon mikor vertek...

Magyarországon mikor vertek meg utoljára valaki azért mert meleg?

Figyelt kérdés
Forrásokkal kérném a városi legendákat most hagyjuk.

2021. aug. 25. 05:04
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

17.

Az első linked már 10 éves és nincs konkrét melegbántalmazás. Toroczkai elmondott egy uszító szöveget és ennyi történt.

A másodikban sem támadtak meg senkit, csak megrongáltak egy plakátot. Ez elég gyakori, nem tudom az is ennyire fájt-e amikor a Jobbik plakátjait fújták szét.

A harmadikban is mindössze fenyegetés történt, ami az "áldozat" SZERINT a melegsége miatt történt.

Magyarul egyik linkedben sem történt konkrét bántalmazás, és mindegyik legalább 3 éves. Új nincs?

"stb."

Linkeld a satöbbit.

19.

A szivárványos táskás csaj már volt igen, köszönjük. Egy.

Német lányok: a lányok németek voltak, nem magyarok, az ultráktól pedig nem tudom úgy mégis mire számítottak. Illetve ha engem valóban megütnek, akkor annak azért van külső nyoma, rajtuk valahogy semmi. Érdekes. De legyen.

Eddig van két esetünk az elmúlt három évből.

2021. aug. 25. 15:49
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, pontosan erről beszéltem, amikor abszurdnak neveztem a kérdésedet.

Ha elmondom, hogy a kérdésnek nincs értelme, mert nem csak a dokumentált verés számít, hanem az, amit a csávók megélnek, akkor az terelő szófosás. Ha hozok linket, akkor az nem is azért volt mert meleg, hanem cigitarhálásból indult, az német volt (???), emez tíz éve volt, az kettő meg csak kettő három év alatt, az meg szinte nincs is.

Mégis miről beszélgetünk amúgy?

A leggyönyörűbb, hogy ha fordítva valaki linkel egy amerikai képet, amin valami travi olvas óvodásoknak, és mondjuk én azt mondom, hogy "de ez csak amerika", vagy "oké, ez egy", vagy "nem is azért ment oda", akkor általában aberrált, f*sszopó, pedofil, libsi köcsögnek neveznek.

2021. aug. 25. 16:06
 23/35 A kérdező kommentje:

22: ezzel az a baj, hogy ennyi erővel én is BÁRMIKOR mondhatom magamat áldozatnak és erre hivatkozva jogokat, előnyöket követelhetek magamnak.

Ha bűncselekmény történik, akkor a törvény sújston le, rendben van. De egy bűn ne attól legyen már bűn, hogy én azt annak érzem. Mi vagy te bíró? Nem vagy bíró, és nem egyéni vélemény alapján büntetünk senkit, hanem a közösen lefektetett szabályaink alapján.

Fel kéne fogni nektek melegeknek, hogy nem csak titeket ér bántalom meg beszólás a mindennapokban, hanem bárki mást is bármi más miatt. Mégse vágja magát senki hisztipózba rajtatok kívül.

Két eset az elmúlt három évből. Várom a többi linket.

2021. aug. 25. 16:14
 24/35 anonim ***** válasza:

Olyan jó lenne, ha a valódi kérdésedről beszélgetnénk, mert ez így rohadtul fárasztó.

Ha jól értem az a bajod, hogy a melegek azt akarják beállítani, hogy őket kiemelten üldözik, miközben semmi különös nem éri őket, csak ők fújják fel a dolgot.

Jól értem?

Egyébiránt nem vagyok meleg, ami lényegtelen, csak jegyzőkönybe mondom.

2021. aug. 25. 16:18
 25/35 A kérdező kommentje:

24 - Igen, pontosan ezt látom.

Érdekes volt megfigyelni, amikor bejött a pedofiltörvény, a 444 azonnal nekiállt melegverős cikkeket gyártani. Egyik sem állta meg teljesen a helyét (pl. Pécsen a két orvos meleg volt, de nagyon nem azért verték őket, mert melegek), de a címből mindnél az derült ki, hogy itt valami brutális homofób erőszakhullám kezdődött.

Aztán jött a pegazus és hipphopp az "erőszakhullám" hirtelen megszűnt, mert találtak maguknak jobb témát, amivel ütni lehet a Fideszt.

Elhiszem, hogy te vagy annyira elfogult, hogy ezt nem akarod látni, de az van, hogy titeket kisebbségieket éppenhogy a baloldal sz*r le a legjobban, mert termékek értékesítésére meg szavazatok szerzésére kelletek csak. Amint erre nem lesztek jók, majd találnak maguknak új balekot, titeket meg szabadon lehet majd gyűlölni a beteges értékvilágotok miatt, ami magában foglalja a kiskorúak nemváltását szülői beleegyezés nélkül meg a végtelen sok aberrált elképzeléseiteket.

Amikor a politika leveszi rólatok a kezét, mert az inga majd visszaleng és bal helyett a jobboldal nyer ismét teret, akkor lesz nektek igazán jaj, és ezt majd csakis saját magatoknak köszönhetitek.

2021. aug. 25. 16:38
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor egy csomó ilyen cikk can a 444-en,vagy nincs is ilyen cikk, el kéne dönteni mi mellett érvelsz. És újra felteszem a kérdést pontosan honnan is vetted a információdat, ami azindexhez se jutott el, hogy cigit nem adtak és azért lett ájultra verve az egyik orvos?
2021. aug. 25. 16:42
 27/35 A kérdező kommentje:

Kicsit retardáltnak tűnsz, de legyen. A 444-en sok ilyen cikk van ja.

Aki meg vidéken él netán Kelet-Maygarországon annak jól ismerős a helyzet, hogy jön vele szemben egy kisebb cigány galeri akikről tudni lehet hogy vagy kirabolnak vagy beléd kötnek mert az nekik jó. Ilyenkor mindig úgy kezdik, hogy "van egy cigid?" vagy kevésbé udvarisan, "agyyá cigit". A cikkből kiderült, hogy ez zajlott le még úgy is, hogy persze az elkövetők bőrszínét gondosan elhallgatták, mert akkor már nem lehetett volna ráhúzni, hogy a Zorbán miatt van ez is. Remélem kerek voltam.

2021. aug. 25. 16:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Milyen "beteges értékvilága" van egy melegnek?

A szexuális orientációból semmiféle értékvilág nem következik.

Neked viszont van értékvilágod. Sokat elmond róla, hogy alig várod már azt a kort, amikor - mint írod - "szabadon lehet minket gyűlölni"...

2021. aug. 25. 17:11
 29/35 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék itt a 444 link, mutass rá, hol derül ki belőle, hogy cigányok az elkovetok és rablás az indíték.

2021. aug. 25. 22:03
 30/35 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, nekem nem az a bajom, hogy nem szereted a melegeket, mert ez alapvetően szíved joga. Azzal sincs bajom, hogy kettős mércét érzel. A bajom azzal van, hogy nem veszed észre a saját kettős mércédet, és mindemellé még arrogáns és személyeskedő is vagy.

Az alapszituáció eleve tipikus kötekedés: felteszel egy kérdést, ami igazából nem kérdés, mert leszarod a választ. Te itt nekünk akarod megtanítani, hogy hülyék vagyunk, a kérdés csak ürügy, hogy mi beszéljünk, te meg beleköthess. Amikor eleve megpróbálok kitértni, és a valódi problémát leírni, akkor elkezdesz fellengzősen provokálni, mondván csak a terelés megy, a kérdésre tessék válaszolni.

Aztán amikor tényleg szerzünk neked linkeket, akkor papírforma szerint egyesével elkezded megmagyarázni, hogy mindegyik hülyeség. Ha itt belemegyünk jobban, akkor meg személyeskedni kezdesz, elcseszett értékrendekről, retardáltnak nevezed a hozzászólót és a többi.

Ez a stílus az általad említett "aggyácigit" szintű kötekedés, csak vitatkozásra optimalizálva: adott egy ártatlannak tűnő, de kamu indok, de hozzá egyértelműen kihívó, provokatív metakommunikációval. Ha adok cigit, becsicskulok, ha nem adok, akkor én vagyok aki kötekedem, ha kitérek, akkor gyáva vagyok. Aztán ha adtam cigit, akkor miért mezítlábasat. Ha van szűrős is, akkor nem szépen kínáltam. A lényeg, hogy bármit csinálok, bele fogsz kötni, mert ezért jöttél ide: a nyomorult liberálisoknak, meg a kis b*ziknak jól megmutatni, hogy ki a kemény gyerek.

A pécsi orvosok esete lehetett melegverés is, meg lehetett cigánykötekedés is. Meg lehetett még vagy 10 másik dolog is a háttérben. Valahogy te mégis eldöntötted, hogy az teljesen kizárt, hogy melegverés legyen, holott nem tudsz többet az ügyről, csak neked ez a szimpatikus forgatókönyv. Ja, és persze mindenki más elfogult, csak te vagy objektív. Agyfasz...

Van két egyértelmű eset három év alatt? Az csak kettő!! Hát ezen kell "hisztipózba" menni? Gondolom, amikor a pride-on hallott provokatív eseményekről azt mondaná neked egy meleg, hogy dehát ez csak kettő telehokizott Biblia, meg magyar zászlós tanga, ezen kell hisztipózba kucorodni, akkor felrobbannál, mint a romlott almabor. Főleg, ha úgy kezdené egy meleg, hogy "na akkor forrásokkal kérném, városi legendákat hagyjuk".

És mielőt ezen rugóznál: nem vagyok meleg, még csak nem is a melegeket akarom védeni, egyszerűen csak nem bírom elviselni azt az agresszív-ostobaság-gyerekes kettős mérce hármast, ami a hozzád hasonló emberekből süt a világra.

2021. aug. 26. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!