Magyarországon mikor vertek meg utoljára valaki azért mert meleg?
Ez a kérdés annyira abszurd, nem is tudom, hol kezdjem.
Arra kellene forrást találni, hogy megvertek egy embert, aki feljelentést tett, a tetteseket elfogták, azok bevallották, hogy azért vertük meg, mert meleg. Ezekből bármi hiányzik, az már nem lehet egyértelmű melegverés. Márpedig sem a tettes, sem az áldozat nem érdekelt abban, hogy ezt boncolgassa, így elvi szinten is nehézkesnek tűnik dokumentált esetet találni. Arról sincs dokumentáció, hogy hány verés marad el, és áll meg a fenyegetés szintjén, mert az illető meghunyászkodik.
Másrészt miért fontos a verést kiemelni? Az nem elég, ha olyan beszólásokat kapsz nap, mint nap, mint pl az egyes hozzászóló? Ha rendszeresen utánad szólogatnának az utcán, kötekednek veled? Ha mondjuk nem öltöznek veled egy öltözőben? Ha törvényt hoznak arról, hogy ne lehessen a hozzád hasonlókról beszélni 18 éves kor alatt, mert ártalmas vagy a gyerekek fejlődésére?
Homofób tizenéves gyerekként ha elment a folyosón az egyik gyanúsan meleg srác az iskolából, felkiáltottunk, hogy b*ziriadó és a falhoz lapultunk, hogy "védjük a seggünket", miközben marha jól szórakoztunk. Melegverés nem történt, de azért lehet elcserélte volna a szerencsétlen egy bunyóra.
Legalább eltűntek az utcákról ezek a divatleszbik, már marhára unalmasak voltak.
Gondolom kaptak jópár benyőgést, most meg haragszanak a fél világra.
Engem meg a leszbikus feministák dühítenek, mert utálnak, kapom az oknélküli pofavágásokat, beszólásokat, stb.
Meg lehet nézni a qrva sok "érzékenyítő" hollywoodi szart.
Hogy fordulna már fel az összes libsibolsi.
"Engem meg a leszbikus feministák dühítenek, mert utálnak, kapom az oknélküli pofavágásokat, beszólásokat, stb."
Téged miért utálnak?
Egyik leggyakoribb, mikor leszbikusok vernek leszbikusokat. Az melegverésnek számít? :))
Tisztelet a kivételnek, mert van sok normális leszbikus is, de vendéglátósok tudnak mesélni, mikor leszbi-buli van és valaki ránéz valamelyik csajára, akkor kitör a balhé, ráadásul sok a tróger. Egy gay-partin úriemberek vannak ehhez képest.
Megy a terelő szófosás ezerrel, de eddig konkrétan egyetlen esetet tudtatok hitelt érdemlően mondani.
Várom a többi melegverő esetet linkekkel, forrásokkal (ha van ilyen).
Igen, az ilyen megalázások sokkal elterjedtebbek, és állandó voltuk miatt sokkal mélyebbre tudnak hatolni, mint egy verés.
Sokan szerintem nem is sejtik, hogy mennyi olyan élmény ér egy meleg tizenévest, ami miatt szégyellni, utálni kezdi magát. Sokszor ezek öntudatlan, rossz szándék nélküli, csak tudatlanságból fakadó beszólások, mégis hosszan tudnak rezonálni a lélekben.
Szerintem főleg ezek miatt nehéz melegnek lenni. Ezeket az igazán nehéz helyre tenni, ha az ember senkivel sem beszélgethet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!