Milyen poltikai ideológiát képviselhetek? Többi lent!
Képes vagyok elfogadni a jobboldali és de inkább jobban baloldali elveket, csináltam rengeteg felmérést ami azt mutatja hogy eléggé liberális vagyok, de rengeteg kommunista elvvel is eggyetértek de nem mindegyikkel, pl. Az elnyomó rendszerrel, + a szabad sajtó és szabad elvek megtámadással nem, az elvem szerint nincs baj azzal hogy egypárt rendszer van de akkor, helyesen is kormányozzon a párt. Rengeteg adót szerintem el kéne törölni. Másik a vörös csillag jelképét rosszra használták fel pl. az elnyomásra, és ez a jelkép a munkásoké, dolgozóké. Az egyenlőségi harcokkal nagyrészt eggyetértek. Ha ennyire érdekel valakit, eggyetértek volt Gorbacsov szabadság felé vezető politikájával. Számomra a sarló és kalapács elnyomást jelenti, de ahogy említettem. Pl. Kínában a félkommunista rendszer nagyon jó de ott is bekéne fejezni az elnyomást a vallási, és ellenzék ellen. Önmagában rendszer ott jó csak szerintem reformizálni kell. Önmagában kommunizmus nem volt jó, a szabadság jogok elvétele miatt, és kapitalista gazdaság jó de erre olyanféle "tervezet" kellene amit az állam figyel. A nemzeti ünnepek, nemzeti dolgok számomra legfontosabbak, vissza kéne vezetni valamilyen formában az Április 4-et szerintem.
Szóval előre is köszönöm szépen a válaszokat! Ja és a lekomcsizást hagyjuk köszi! Meg a trollok is pls OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!