Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kínai kormány vezetőit nem...

Kínai kormány vezetőit nem kéne felelősségre vonni, mert hagyták, hogy világjárvány robbanjon ki?

Figyelt kérdés

Mert ez az egész az ő hibájuk, mikor először az egyik kínai tudós 2020 decemberébe figyelmeztetni akart mindenkit, ellett halgattattva és utána meg is halt COVID-ba

Amikor megjelentek az első fertőzöttek, akkor ahelyett, hogy SENKIT sem engedtek volna ki az országból, ahelyett nem zárták le az országot és szépen elkezdődött az egész világ megfertőzése

2021. aug. 13. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az amcsik belemennének hogy a kínaiak meg náluk vizsgálódjanak viszonossági alapon ?
2021. aug. 14. 20:48
 12/12 Cubina ***** válasza:
100%

Egyébként a Covid már 2019 november-decemberben itt volt. Mire Kanában kiderült, addigra már széthordták a vírust mindenhová.

Minden családtagom, barátom, ismerősöm elkapta 2019 végén (én is), enyhébb-súlyosabb tünetekkel. Arra panaszkodtak, hogy ez az "influenza" nem olyan mint általában, más tünetei voltak, máshogy kezdődött. A súlyosabb esetekben szamárköhögéssel kezdte, aztán orrfolyás és még aznap 39-40 fokos láz, mellkasi fájdalom, fulladás, szörnyű gyengeség. Az utcán is mindenki köhögött, kígyózó sor állt a gyógyszertárak előtt.

Egy barátnőm kétoldali tüdőgyulladást kapott, annyira fulladt, hogy a sürgősségire kellett vinni, ő mesélte hogy az épület előtt km-es sor állt, mindenki fulladásra panaszkodott, nem kaptak levegőt, köhögtek, lázasak voltak. Ez volt 2019 november végén. Abban az időszakban mindenkin átment a korona, csak nem mindenkin ilyen súlyos tünetekkel.

Mivel mindenki influenzára gondolt, elintézték őket antibiotikummal, senkit se raktak lélegeztetőre, senki nem halt meg az ismeretség körömben, de sokan két hétig is az ágyat nyomták, másoknak pár nap alatt elmúlt.

Rajtam két napos 39+ lázzal ment át január elején (áprilisban újra), nem tudtam mi bajom lehet, mert semmi más tünetem nem volt.

Amikor márciusban bejelentette a kormány az első esetet, addigra már a nálunk a lakosság legalább 90%-án átment a vírus súlyosabb, enyhébb, vagy semmilyen tünettel.

2021. aug. 15. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!