Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vélemények erről a 2017-es...

Vélemények erről a 2017-es videóról, ahol Bill bácsi világjárványtól aggódott?

Figyelt kérdés

[link]

Én nem vagyok oltásellenes, nem tagadom a vírus létezését de ez a videó érdekes.

Ahogy az is, hogy Szlávik tolmácsolásában elhangzik olyasmi, hogy a világ tudósai nem tudják honnan szedi ezt a világjárvány dolgot.

2021. jan. 21. 13:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg az is érdekes h Bill szerint pár hónap alatt lehetne egy világjárvány esetére vakcinát előállítani. -És itt még szó sem volt covidról.
2021. jan. 21. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Én sem értem mi ütött Szlávikba. Az elmúlt húsz évben csak három olyan vírus volt, ami hirtelen feltűnt, komoly riadalmat okozott, és simán lehetett volna belőle komoly világjárvány.

De nyilván Bill Gates a hülye mert kimondja a nyilvánvalót.

2021. jan. 21. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az is "érdekes",hogy a Gates Alapítvány,az utóbbi évtizedekben, kb. 80 projekt kutatást támogatott amik HIV,a malária,a tuberkulózis,a tüdőgyulladás, hasmenéses megbetegedések megelőzésének a lehetőségeivel foglalkozik.

Mi vár akkor a világra?!?

:)

2021. jan. 21. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Le vagy maradva kérdező. A konteósok már tavaly év elején telepakolták "Bill bácsi" videóival meg nyilatkoztaival a gyk-t.

Mi olyan meglepő abban, hogy valaki, aki mindennap járványokkal, betegségekkel és ezek gyógyításának megoldásával foglalkozik, mindennap orvosokkal, tudósokkal beszél, az elmondja, hogy mit mondtak neki az orvosok, tudósok? Nem ő az egyetlen, aki mondta, hogy világjárvány lesz, csak ő az egyik legismertebb.

2021. jan. 21. 13:37
 5/6 molnarmarcell21 ***** válasza:
78%
Igen, amikor a meteorológus azt mondja, hogy holnap 10 fok lesz és tényleg 10 fok lesz, az nem összeesküvés.
2021. jan. 21. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
28%
neki már megsúták a gyíkemberek akkor
2021. jan. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!