Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted mennyiért bocsátott...

Szerinted mennyiért bocsátott meg Pali bácsi Bucinak?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
5 millió
2010. jún. 10. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én semmi pénzért nem bocsátottam volna meg, nekem annál többet ér a becsületem!!!
2010. jún. 10. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet volt az 10 misi is.
2010. jún. 10. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nekem egy emberélet lenne a kezemben (tökmindegy mit csinált), és dönthetnék arról, hogy 20 évre börtönbe küldjek valakit, vagy ne, akkor inkább szabadon hagynám, ez úgyis életre szóló lecke lenne neki. Teljesen mindegy, hogy ez egy híres ember éppen, vagy nem. Persze tudom, hogy kevesen gondolkodnak így
2010. jún. 10. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:

23:49

Nem így gondolnád, ha téged ütött volna el ez az Istenátka....

2010. jún. 11. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:

semennyiért.bár azt nem tartom helyesnek hogy pali bácsi csak követeli a milliókat.mondjuk ezt nem stohl védelmére mondom.szeretem a hangját de 30 évet adhatnának neki de mivel híresség biztos nem kapja meg.mostanában valamelyik hülye lesifotós lefényképezte pali bácsit ahogy dolgozik a kertjében.ez azért lett furcsa és nekem is az hogy pali bácsi azért nem ment el stohl tárgyalására mert azt mondta nem bír mozogni.az ügyvédje mester csaba(aki a gyilkos cigány,németh győző ügyvédje is)a mokkában egész jól megvédte pali bácsit.arról viszont nem beszéltek hogyha a kertjében bír mozogni akkor miért nem ment el a stohl ügyére.bár elképzelhető az is hogy akkor még rossz állapotban volt.különben stohl azt is ígérte hogy elmegy dolgozni a kertjébe de azóta sem ment el meg azt is mondta hogy átutal neki 1 millát de később arra hivatkozott hogy elfogyott a pénze.am. a pali bácsi helyében én hagynám azt a részeges kábítós balf@sz jóskát hagy illegesse magát a főiskolákon meg ahol akarja.am itt a video amelyben mester csaba védi pali bácsit látszólag sok sikerrel.nézzétek meg!

[link]

2011. aug. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!