23:49
Nem így gondolnád, ha téged ütött volna el ez az Istenátka....
semennyiért.bár azt nem tartom helyesnek hogy pali bácsi csak követeli a milliókat.mondjuk ezt nem stohl védelmére mondom.szeretem a hangját de 30 évet adhatnának neki de mivel híresség biztos nem kapja meg.mostanában valamelyik hülye lesifotós lefényképezte pali bácsit ahogy dolgozik a kertjében.ez azért lett furcsa és nekem is az hogy pali bácsi azért nem ment el stohl tárgyalására mert azt mondta nem bír mozogni.az ügyvédje mester csaba(aki a gyilkos cigány,németh győző ügyvédje is)a mokkában egész jól megvédte pali bácsit.arról viszont nem beszéltek hogyha a kertjében bír mozogni akkor miért nem ment el a stohl ügyére.bár elképzelhető az is hogy akkor még rossz állapotban volt.különben stohl azt is ígérte hogy elmegy dolgozni a kertjébe de azóta sem ment el meg azt is mondta hogy átutal neki 1 millát de később arra hivatkozott hogy elfogyott a pénze.am. a pali bácsi helyében én hagynám azt a részeges kábítós balf@sz jóskát hagy illegesse magát a főiskolákon meg ahol akarja.am itt a video amelyben mester csaba védi pali bácsit látszólag sok sikerrel.nézzétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!