Mi lesz most hogy kiderült hogy a phd-sok körében a legmagasabb a vakcina-hezitancia?
Figyelt kérdés
Akkor mostmár soha nem hívhatják tanulatlan prolinak az oltatlanokat az oltás-fanatikusok?
2021. aug. 12. 19:49
21/31 anonim válasza:
20: szép mese volt, de te valszeg életedben nem dolgoztál laborban ;) ahhoz túl sok sületlenséget mondtál
22/31 anonim válasza:
21: Akkor higgyél a kormányoknak és a gyógyszergyáraknak, ők maximálisan a te érdekeidet helyezik elsőnek.
23/31 A kérdező kommentje:
20 ne aggódj, én is olyan alapszakot végeztem hogy rengeteg biológiát tanultam, mondhatni ami lényegeset megtanul egy biológus bsc-s azt megtanították. És én viszont dolgoztam laborban. Nem egy bölcsész phd-s véleménye fogja meghatározni az álláspontom.
2021. aug. 15. 13:25
24/31 A kérdező kommentje:
Ja látom te is azt irtad hovy dolgoztál laborban... Na mindegy mi bezzeg higyjuk el hogy az ilyen bután, személyeskedve megnyilatkozóknak phd-ja van😂
2021. aug. 15. 13:27
25/31 anonim válasza:
Azért az komoly, hogy egy mindenféle jöttment bölcsészez le egy mérnököt, miközben kristálytiszta, hogy fingja nincs az egészről, még grafikont se tud olvasni, mert "nem olyan sűrű a skála" :DDD mintha akkor a köztes értékek nem is léteznének úgy írta ezt :D
26/31 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor köszönöm hogy leolvastad nekem és ilyen jó szemed van, és felhivtad rá a figyelmem hogy még NŐTT is a hezitancia:)
2021. aug. 15. 14:39
27/31 anonim válasza:
Gyakorlatilag nem változott. Tudod, mintavételi hiba. Ja nem, nem tudod, bocs
28/31 A kérdező kommentje:
Akkor számít az a 0,9%-os növekedés vagy nem? Mostmár döntsd el, mert te hoztad fel de amúgy a kutyát se érdekli.
2021. aug. 15. 14:50
29/31 anonim válasza:
Én végig ugyanazt mondtam, ha nem tűnt volna fel: a hezitancia a phd-sok körében változatlanul alacsony. Ami csak annyit bizonyít, hogy jóval nehezebben változtatnak az álláspontjukon
30/31 A kérdező kommentje:
Mihez képest alacsony? Hiszen náluk a legmagasabb.
2021. aug. 15. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!