Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lesz most hogy kiderült...

Mi lesz most hogy kiderült hogy a phd-sok körében a legmagasabb a vakcina-hezitancia?

Figyelt kérdés

Akkor mostmár soha nem hívhatják tanulatlan prolinak az oltatlanokat az oltás-fanatikusok?

[link]

2021. aug. 12. 19:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%

#7 "Szerintem se bonyolult, a legtanultabb csoport a legoltásellenesebb."

Kérdező, te nem nézted meg a saját magad által megadott diagramot?

Tökéletesen látszik rajta, hogy NEM a legmagasabb iskolázottságúak azok akik oltásellenesek, sokkal nagyobb százalékban nem oltatták magukat a legalacsonyabb iskolázottságúak. Az utolsó vizsgált hónapra lett egy minimálisan kisebb a szám közöttük és ennyi.

Ha kiderül októberre, hogy a PhD-sok tartották ezt a százalékot, mindenki másnál meg lecsökken minimálisra, akkor sem az lesz a magyarázata, hogy ők a legoltásellenesebbek általában, egyszerűen az hogy makacsok.

2021. aug. 13. 00:25
 12/31 A kérdező kommentje:
Ezt mondom, májusra a legtanultabb csoport lett a legoltásellenesebb. És ha megnézed a grafikont látszik hogy egyértelmű trendek vannak, nem véletlenszerűen minden hónapban más az első. Magyarázod ahogy akarod továbbra is.
2021. aug. 13. 00:49
 13/31 anonim ***** válasza:
66%

#12 Nem ezt mondtad. Legalább arra figyelj milyen kérdést írtál le!

az hogy utána próbálod magyarázni az más dolog. A lényeg az, hogy egy több hónapig tartó változást láthatsz aminek adtunk magyarázatot az okára.

2021. aug. 13. 01:16
 14/31 A kérdező kommentje:
Akkor hogy mondjam? Hogy a legfrissebb adatok szerint a a phd-sok körében a legmagasabb a hezitencia? Ha van frissebb adatod szívesen megnézem.
2021. aug. 13. 01:36
 15/31 anonim ***** válasza:
66%

10: hol látom a 23-as számot? :D leolvastam a grafikonról, okosgyerek. Tudod valaki napi szinten lát grafikonokat és értelmezni is tudja őket.

A grafikonok azt mutatják, hogyan változott a hezitancia januártól májusig. A Phd-sok körében azt látjuk, hogy szinte semennyit nem változik. Márciusra lejjebb ment egy nagyon picit, májusra meg feljebb. Itt nincs semmiféle trend, csak statisztikai hibahatáron belül mozog az adat. Szóval gyakorlatilag konstans.

Ebből tényleg csak annyi következik, hogy ők makacsok, és nehezen változtatnak az álláspontjukon, és nem az, hogy ők a legoltásellenesebbek. Arról nem is beszélve, hogy hezitanciáról van szó, ami még nem feltétlen jelent oltáellenességet

2021. aug. 13. 06:47
 16/31 A kérdező kommentje:

" leolvastam a grafikonról, okosgyerek"

Nincs ilyen nagy felbontás a grafikonon, ne hazudj.

" grafikonok azt mutatják, hogyan változott a hezitancia januártól májusig"

A grafikonok minden honapban megmutatják a hezitanciát az adott csoportokban. Tehát ez egy figgveny ami az ido fuggvenyeben megmutatja a hezitanciát. Az hogy te azt olvasod ki belőle hogy hogy valtozott az a te értelmezésed.

"Ebből tényleg csak annyi következik, hogy ők makacsok, és nehezen változtatnak az álláspontjukon"

És mi az az álláspont??? Csak nem az oltásellenesség?? Egyébként szerinted aki a tudományban dolgozik és folyton az uj eredmények alapjan változtatja a hipotéziseket az annyira makacsságot igényel?

"Tudod valaki napi szinten lát grafikonokat és értelmezni is tudja őket."

Azért phd-ra ne menjél ennyi ésszel. Vagy neked az a munkád hogy belemagyarázd a hulyesegeidet?

2021. aug. 13. 14:34
 17/31 A kérdező kommentje:
De nyomjad a hulyesegeidet, értelmezéseidet, nem változat a tényen hogy a phd-sok körében a legmagasabb a hezitancia.
2021. aug. 13. 14:38
 18/31 anonim ***** válasza:
61%
Reménytelen eset. Trollkodj máshol hülyegyerek
2021. aug. 13. 15:13
 19/31 A kérdező kommentje:
Fail. Legközelebb jobban szedd össze magad én nem dőlök be a hazugságaidnak😂 szóval igaz vagy sem az állítás hogy májusra a a phd-sok körében lett a legmagasabb a hezitancia?
2021. aug. 13. 15:18
 20/31 anonim ***** válasza:
74%

Nekem csak egy mérnöki mesterfokozatom van (meg a közgázt is csináltam egy darabig de meguntam), valamint 2 felső meg egy közép nyelvvizsgám ill. 20 év szakmai tapasztalatom van, szóval nem nevezném magam tanulatlannak és én is bizony oltásellenes vagyok, legalábbis a covid oltások ellen vagyok nagyon.

Sok laborban is dolgoztam, első kézből tapasztaltam hogyan működik a "tudomány".

Ezek alapján egyértelmű számomra, hogy a tudományos módszer csak hosszú távon működik (min. 15-20 éves eredményekben talán már lehet bízni, de leginkább olyan dolgokban amik már nincsenek személyes, anyagi, politikai érdekek, szabadalmak stb által "színezve".

Semmivel sem nehezebb kutatókat, tudósokat, sőt egész kutatólaborokat befolyásolni mint politikusokat, sőt inkább sokkal könnyebb. Egy kis félmondat hogy megvonják a támogatást vagy lejáratnak valakit nyilvánosan és máris olyan eredmények születnek amilyet csak akarnak.

A tudomány manapság teljesen átvette a vallás szerepét, a hatalommal kölcsönösen egymást támogatják, a nép meg mindent elhisz amit "a Tudomány" mond a pap-tudósokon keresztül.

Ami a covidról és az oltásokról, maszkokról stb elhangzott ill. amilyen inkonzisztens eredményei vannak a különböző országok különböző eredményeinek (pl svéd maszkmentes élet, mégsincs az átlagosnál nagyobb fertőzöttség), nekem annyira politika/profit által befolyásoltnak tűnik ez az egész, hogy én már nem bízok senkiben.

Nekem az a megérzésem, hogy Kína eltúlozta a dolgot ahogy szokták, lehet rá is játszottak direkt, ettől sok ország vezetője berezelt, és egymásra kontrázva olyan durva intézkedéseket hoztak ami ennél a vírusnál messze nem volt indokolt.

Viszont ezt nem lehetett beismerni, hiszen az politikai öngyilkosság és szégyen lett volna, minimum egy "elk.rtuk" beszéd lett volna belőle, ezért talán rá is játszottak a súlyosságra a média segítségével, vagy akár a statisztikák manipulálásával is (hiszen ki tudja ellenőrizni hogy ténylegesen hányan haltak meg covidban? a hivatalos végeredményeket kb egyetlen ember adja össze a végén, a világ legegyszerűbb dolga befolyásolni azt az egy embert)

A gyógyszergyárak meg azonnal ugrottak a hatalmas lehetőségre, mind szakmailag (óriási kísérlet), mind üzletileg.

Ezeket összegezve én inkább kimaradnék ebből a tömegpszichózisból.

2021. aug. 15. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!