Párom oltassa be magát?
Figyelt kérdés
Párom szeretne vissza menni dolgozni idősek otthonába mint ápoló.
Tudom az eü.dolgozóknak kötelező az oltás de ha nem akarja magát belotatni akkor elegendő egy ellenagyag szűrés keszítes és meg is kapja a covid kártyat vagy minden esetben be kell magát oltatni.
(Én nem szeretném hogy beoltassa magát.Nem vagyok oltás ellenes csak van egy nézőpontom)
Esetleg aki nincs beoltva és eü dolgozo tudba pár hasznos infót adni?
2021. aug. 11. 11:47
1/8 anonim válasza:
Az ellenanyagszűrés egy adott állapotot takar. Lehet, hogy a következő nap már megfertőződik, és pont egy idősek otthonában okozhatna vele hatalmas kárt.
2/8 anonim válasza:
Igen, ha nem akar esetleg tömeggyilkos lenni.
3/8 anonim válasza:
Neki is kötelező, tehát csak akkor mehet vissza ha beoltatja magát, vagy keres másik állást.
4/8 anonim válasza:
Otthon dolgozóira nem vonatkozik
5/8 A kérdező kommentje:
4.mire érted,hogy otthon dolgozóra nem vonatkozik?
2021. aug. 11. 12:29
6/8 anonim válasza:
Szociális szféra nem egészségügy
7/8 A kérdező kommentje:
6.és akkor mi van ha allami fentartásba sorolható az idősek otthona?
Vagy magán kézben van de a fentartó kéri az oltást?
2021. aug. 11. 12:39
8/8 anonim válasza:
ad #2: tévedés ez az értelmezés. A dolgozókat nem azért oltják be, hogy ők ne fertőzzenek meg senkit ! Pont ellenkezőleg: hogy ők ne fertőződjenek meg, mert akkor munkahelyi baleset címén hatalmas kártérítést követelhetnének (jogosan) a munkáltatótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!