Most már elmondhatjuk hogy vér nélkül nem lehet kiharcolni azt hogy ne kényszerítsék az oltásokat belénk?
Most már egyre több munkakörben kötelezik a löttyöt. Franciaországban meg Németországban azt tervezik hogy boltokba nem mehetsz oltás vagy teszt nélkül. A 25 milliós Ausztràliában a jelenlegi pár száz eset mellet ahol a 19 hónapos "járvány" alatt még ezren sem haltak meg, az emberek szinte el sem hagyhatják a házukat a náci elnökük pedig kivezényelte a hadsereget hogy betartassák a vesztegzárat. A média mostmár minden nap bír egy intézkedést mondani amivel az emberek életét tovább keserítik, terrorizálják zsarolják az embereket az oltásra. Texasban közben nem hogy oltási igazolást van, hanem azokat a helyeket büntetik ezer dollárral ahol köteleznék az embereket a maszkhasználatra.
Tekintve hogy a "vírust" 2 év alatt nem sikerült izolálni és bebizonyítani hogy betegség okozó anyag lenne nyugodtan elmondható hogy a járvány kamu.
Most már elmondható hogy békés úton nem lehet megállítani ezt az elmebajt, csak azzal ha a parazita gátlástalan "vezetőinket" elkergetjük a túlvilágra. Már régen nem babra megy a játék. Sorjában fognak jönni a megbízhatatlan, mérgező "oltások", a megszorítások pedig nemhogy maradnak hanem még durvulnak, míg egyszer csak arra nem ébredünk hogy nálunk is bevezették a kínai social credit system megfelelőjét.
Reálisan, szerinted sem lehet ennek az egész elmebajnak véget vetni erőszak nélkül?
8
Akár el is hihetném hogy van vírus és hogy egy halálos járvány tombol, de mivel a tapasztalataim nem ezt mutatják ezért nem hiszem és nem is vagyok köteles. A "vírus" rns-ét pedig csak egy számítógépes program állította össze egy bizonytalan mintából. Mindig amikor más dns minta kerül a programba máshogy rakja össze a program az elképzelt vírust,ezt nevezik ők egy új variánsnak.
Emberek, Jakobinus egy hírhedt konteós futóbolond, ne vegyétek komolyan. Múltkor azt írta, hogy a vakcina 99%-ban grafén-oxidból áll.
Szerintem ő sem veszi komolyan magát, hanem szórakozik.
"Akik azt mondják neked szörnyeteg vagyok, ők nem tudják mekkora szörnyetegekkel harcoltam."
Osho
Nem is lesz semmi tiltakozás.Szépen mennek sorban ótásra az agtrösztök és közben a gyerekek is tönkre mennek mert nekik aztán qvára kell az ótás XD
Ezzel lesz a szervezetük szépen lassan tönkretéve 0 védekező rendszerrel
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!