Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Nem hittem...

Mit szóltok ehhez? Nem hittem a szememnek.

Figyelt kérdés
[url= [link]
2010. aug. 29. 07:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Na igen, ez az a tipikus nagyonmagyar, aki gondolom másokat rendszeresen kioktat hazafiságból, előszeretettel hazaárulózik, kozmopolitázik, ő maga pedig még saját (egykori) hazája térképével sincsen tisztában. Nem beszélve arról, hogy közben feltehetőleg nem a hőn szeretett hazáját gyarapítja adóforintjaival. (De ez utóbbi még bocsánatos bűn.)

Szánalmas...

2010. aug. 29. 09:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Na és ha véletlenül valaki ráismer a rendszám alapján a kocsijára? HM?
2010. aug. 29. 10:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Akkor mi van?
2010. aug. 29. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Jaj gyermekeim, beszéltek itt hülyeségeket...

Azért ragasztotta fel fordítva, mert így zöld-fehér-piros a színezése, tehát olasz nemzeti színű. És így ez (szerinte) milyen jó poén.

Ennyire naivak vagytok?

Pedro

2010. aug. 29. 10:30
 15/23 anonim ***** válasza:
sztem is direkt van
2010. aug. 29. 11:05
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem azért van fejjel lefelé, mert nem a régi Nagy-Magyarországot ábrázolja, hanem az új Nagy-Magyarországot, amit a Kárpát-Medencéből elinduló kalandozó magyar törzsek fognak megalapítani az egyenlítőtől délre, vagy Dél-Amerikában, vagy Ausztráliában. Ezért is van fejjel lefelé.
2010. aug. 29. 12:39
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

Pedro, az olasz zászló nem vízszintesen csíkozott!

Amúgy miért biztos, hogy magyar az illető? Nekünk is volt egy Esso-s matrica az autónkon, és nem vagyunk tigrisek...

Egyébként az EU-s matricát nekem is sikerült fordítva felragasztani, de a H az fordítva is H:)

2010. aug. 29. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
utolsónak : OMG! -.-
2010. aug. 29. 13:09
 19/23 anonim ***** válasza:
48%

"Pedro, az olasz zászló nem vízszintesen csíkozott!"

Jaj, tényleg? Borzasztó, hogy erre most kell rájönnöm! De hát bocsáss meg nekem, még sohasem láttam olasz zászlót! És köszönöm, hogy felvilágosítottál! (Bár NEM ÉN ragasztottam fel vízszintesen a fent említett matricát.)

Pedro

2010. aug. 29. 15:23
 20/23 anonim ***** válasza:

"még sohasem láttam olasz zászlót!"-hát gondoltam, és ezért írtam.

"És köszönöm, hogy felvilágosítottál!"-igazán nincs mit.

Minden nap tanul valamit az ember!

2010. aug. 29. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!