Na igen, ez az a tipikus nagyonmagyar, aki gondolom másokat rendszeresen kioktat hazafiságból, előszeretettel hazaárulózik, kozmopolitázik, ő maga pedig még saját (egykori) hazája térképével sincsen tisztában. Nem beszélve arról, hogy közben feltehetőleg nem a hőn szeretett hazáját gyarapítja adóforintjaival. (De ez utóbbi még bocsánatos bűn.)
Szánalmas...
Jaj gyermekeim, beszéltek itt hülyeségeket...
Azért ragasztotta fel fordítva, mert így zöld-fehér-piros a színezése, tehát olasz nemzeti színű. És így ez (szerinte) milyen jó poén.
Ennyire naivak vagytok?
Pedro
Pedro, az olasz zászló nem vízszintesen csíkozott!
Amúgy miért biztos, hogy magyar az illető? Nekünk is volt egy Esso-s matrica az autónkon, és nem vagyunk tigrisek...
Egyébként az EU-s matricát nekem is sikerült fordítva felragasztani, de a H az fordítva is H:)
"Pedro, az olasz zászló nem vízszintesen csíkozott!"
Jaj, tényleg? Borzasztó, hogy erre most kell rájönnöm! De hát bocsáss meg nekem, még sohasem láttam olasz zászlót! És köszönöm, hogy felvilágosítottál! (Bár NEM ÉN ragasztottam fel vízszintesen a fent említett matricát.)
Pedro
"még sohasem láttam olasz zászlót!"-hát gondoltam, és ezért írtam.
"És köszönöm, hogy felvilágosítottál!"-igazán nincs mit.
Minden nap tanul valamit az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!