Engedélyeznéd a 18 év alattiak transznemű fiatalok
számára a nemi átalakító műtétet?
Figyelt kérdés
Ellenzékiként én személy szerint 18 éves korig nem engedélyezném a műtétet. Nyugodtan prezentálja magát máshogy a tinédzser (öltözködés, hajviselet, viselkedés), mivel fontos, hogy meg tudja élni az identitását, de szerintem ezt a döntést a műtéttel kapcsolatban csak egy felnőtt képes meghozni.
Azonban nagyon sok kormánypárti helyről azt hallom, hogy a baloldaliak a hatéveseket nem átalakító műtétre küldenék, így kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok.
#19 Ha az agykontrollnak lenne olyan erős lobbija, mint a buzeranciának, akkor a kemoterápiát felíró onkológus karrierjét tennék tönkre.
2021. aug. 8. 11:55
22/29 anonim válasza:
Transznemű, ellenzékiként mondom: nem engedélyezném a 18 év alattiakon végzett nemi megerősítő/átalakító műtéteket. Ahogyan jogilag ez nem is megoldhato, ugyanúgy a hormonterápiát sem támogatom 18 alatt maximum a hormonblokkolók használatát, azt is azért mert legjobb tudomásom szerint nem végleges, visszafordítható hatásai vannak
2021. aug. 8. 12:34
23/29 anonim válasza:
Azt csak egy kormánypárti gondolhatja úgy, hogy egy ellenzéki engedélyezné ezt 18 év alattiaknak. Én ellenzéki vagyok és én sem engedélyezném. Senki, még a dokik sem engedélyeznék. Van hormonblokkoló 18 év alatt, de ennyi. Műtét nem lehet. Az, hogy van a világon 1-2 ritkaság, ahol ez megtörtént, elenyésző mikrószázaléka az egésznek.
2021. aug. 9. 09:07
24/29 anonim válasza:
Biztos hogy nem, a fiatalok hülyék, főleg 18 alatt de felette is. Úgy megváltozik valaki 15 és 18 között hihetetlen.
2021. aug. 13. 18:40
25/29 anonim válasza:
Ők nem fogadják el a testüket, akkor nekem miért kéne? Transz ez-az gender ez-az, hülyeség, kamutudomány. Férfi az féri marad, nő az nő marad. És nem, nem vagyok boomer.
2021. aug. 13. 18:45
26/29 anonim válasza:
25-ös: ha tegyük fel neked Ifjabb Horváth János a neved, de az apád egy szaralak, aki kiskorodban otthagyott téged és az anyádat, és te megváltoztatod a nevét mondjuk Tóth Istvánra, és én továbbra is Jánosnak hívlak, az szerinted nem parasztság?
Ugyanez igazából az elvárás a transzneműeknél. Ha te mondjuk Horváth Jánosról Horváth Júliára váltod a nevedet, női ruhákat hordasz, nőként prezentálsz, női nemi szerepeket veszel fel, nővé operáltatod magadat, mi értelme lenne annak, ha én továbbra is férfiként kezelnélek?
2021. aug. 13. 19:25
27/29 anonim válasza:
Miért nincs párttatlan válasz?
2021. aug. 21. 17:25
28/29 anonim válasza:
Mi az a pártt?
2021. aug. 21. 21:02
29/29 A kérdező kommentje:
#27 Az ellenzékit úgy értsd, hogy mindenki, aki nem támogatja a kormánypártot (legyen az Összefogás-párti, Mi Hazánkos, MKKP-s, független, vagy bármi egyéb).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!