Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy férfi is szülhessen?

Egy férfi is szülhessen?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 19:47
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
80%
26-os: jó, és ha az alábbi transz férfiak már átestek a bottom surgery-n és férfi nemi szerveket műtettek maguknak, akkor mi van? Rohansz majd kromoszóma-vizsgálatot végeztetni rajtuk, mielőtt te eldöntöd, hogy mi a nemük? :D
2021. aug. 5. 12:35
 32/44 Fero89 ***** válasza:
29%

Nap mint nap kategorizáljuk magunkban az embereket és ezt majdnem mindig a másodlagos nemi jellegeik alapján tesszük. Mi az ellenjavaslat, követeljük az emberektől hogy mutassák meg nekünk vadidegeneknek a nemiszervüket, mert különben nem tudjuk eldönteni?

A kérdésre válaszolva pedig, miért is ne? Mit fáj neked az hogy az EU-s törvények szerint szülhet egy férfi?

2021. aug. 5. 12:54
 33/44 anonim ***** válasza:
78%

Ha pöcsük is van, és nincs méhük akkor igen, férfinek nevezhetők.

2021. aug. 5. 14:01
 34/44 anonim ***** válasza:
28%

És ha én nőnek vallom magam, de férfi testben vagyok, a kromoszómáim alapján is férfi vagyok, akkor a vallomásom ezt felülírja és nő vagyok?

2021. aug. 5. 14:03
 35/44 anonim ***** válasza:
25%

Az egyszerű idiotizmust és a transzneműséget ne keverjük, kérlek. :D

Mert ha egy transz azt mondja, hogy ő férfi vagy hogy ő nő, akkor nem fogod ellenkezőleg kezelni.

Az meg, hogy valaki hülyeségből mondja az megint más téma.

2021. aug. 5. 14:30
 36/44 anonim ***** válasza:
58%

Dehogynem, én pont úgy fogom kezelni, aminek gondolom. Ha kinézetre férfi, akkor férfi. Az, hogy ő mit mond a mentális problémái miatt, az nem érdekel.

Béla az elmegyógy intézetből is válltig állította, hogy ő egy földönkívüli és a Siriusról érkezett, mégsem volt földönkívüli.

2021. aug. 5. 18:05
 37/44 anonim ***** válasza:
88%
36-os: Tehát ha valakinek a nemi identitása férfi, és a nemi önkifejezése férfias, akkor őt már hívhatjuk férfinak? Vagy csak azután, hogy levetkőztettük, neadjisten kromoszómavizsgálatot végeztettünk rajta?
2021. aug. 5. 18:09
 38/44 anonim ***** válasza:
71%

Úgy gondolom, hogy miután levetkőztettük, azután lehet biztosat mondani, de mivel a legtöbb esetben ez nem játszik, kénytelenek vagyunk a másodlagos nemi jellegeire alapozni.

2021. aug. 5. 18:18
 39/44 anonim ***** válasza:
85%

Na egy olyan párbeszédet megnéznék, ahol megkéred a vetkőzésre a másikat, hogy megbizonyosodj a neméről. Biztos jó műsor lenne az "áldozat" reakciója. :'D

2021. aug. 5. 18:43
 40/44 anonim ***** válasza:
62%

Én nem kérnék erre senkit, nekem elég, ha ránézek és az alapján ítélem meg. :) Elég ritkan fordul elo, hogy női kinézetű emberről kiderült hogy bizony egy kékeres figyel ágyéktájon.

2021. aug. 5. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!