Nap mint nap kategorizáljuk magunkban az embereket és ezt majdnem mindig a másodlagos nemi jellegeik alapján tesszük. Mi az ellenjavaslat, követeljük az emberektől hogy mutassák meg nekünk vadidegeneknek a nemiszervüket, mert különben nem tudjuk eldönteni?
A kérdésre válaszolva pedig, miért is ne? Mit fáj neked az hogy az EU-s törvények szerint szülhet egy férfi?
Ha pöcsük is van, és nincs méhük akkor igen, férfinek nevezhetők.
És ha én nőnek vallom magam, de férfi testben vagyok, a kromoszómáim alapján is férfi vagyok, akkor a vallomásom ezt felülírja és nő vagyok?
Az egyszerű idiotizmust és a transzneműséget ne keverjük, kérlek. :D
Mert ha egy transz azt mondja, hogy ő férfi vagy hogy ő nő, akkor nem fogod ellenkezőleg kezelni.
Az meg, hogy valaki hülyeségből mondja az megint más téma.
Dehogynem, én pont úgy fogom kezelni, aminek gondolom. Ha kinézetre férfi, akkor férfi. Az, hogy ő mit mond a mentális problémái miatt, az nem érdekel.
Béla az elmegyógy intézetből is válltig állította, hogy ő egy földönkívüli és a Siriusról érkezett, mégsem volt földönkívüli.
Úgy gondolom, hogy miután levetkőztettük, azután lehet biztosat mondani, de mivel a legtöbb esetben ez nem játszik, kénytelenek vagyunk a másodlagos nemi jellegeire alapozni.
Na egy olyan párbeszédet megnéznék, ahol megkéred a vetkőzésre a másikat, hogy megbizonyosodj a neméről. Biztos jó műsor lenne az "áldozat" reakciója. :'D
Én nem kérnék erre senkit, nekem elég, ha ránézek és az alapján ítélem meg. :) Elég ritkan fordul elo, hogy női kinézetű emberről kiderült hogy bizony egy kékeres figyel ágyéktájon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!