Én egyről sem tudok. De egyik gyakori kérdésben írták, hogy Németországban a "menstruáló férfiak" részére külön szemetest tesznek a férfi WC-kbe, úgy, mint a nőiekbe, a női dolgoknak.
Nekem ez kb. agyhalál kategória, de ebben a feje tetejére állított (nyugat-európai) világban ez is lehetséges.
2021. júl. 17. 11:17
2/10 anonim válasza:
Valoszinu meg nagyon fiatal vagy es ezert nem emlekszel a filmre 'Junior' :))) Pedig Arnold megmutatta milyen is ez a dolog ...
Én láttam egy videót durva volt a nő férfinak kébzelte magát és szült gyereket.A férfi meg nőnek és ö akarta szoptatni a gyereket.És a durva hogy, gyereket nem veték el a szülöktöl.Korházba nem is vitték a gyereket otthon csinálták a szülést a gyereknek meg nincs anyakönyvi kivonata.Mert a nő nem akarja hogy, nőnek írják.
2021. júl. 17. 11:37
4/10 anonim válasza:
Én szeretnék szülni férfiként csak még egy nő sem csinált fel.
2021. júl. 17. 11:38
5/10 anonim válasza:
Attól mert nem menstruálnak még meglehet a joguk a menstruáláshoz és szüléshez kis náci. Istenem de jó lesz majd Orbánodat elkergetni, végre mi is meglépjük ezeket.
(egy képzeletben menstruáló liberális fiú)
2021. júl. 17. 11:38
6/10 anonim válasza:
5-os vigyazz, mert ha ilyen szovegert valaki orrba ver az eletben, akkor nem csak kepzeletben fogsz menstrualni, hanem inkabb orrbol :))))
2021. júl. 17. 11:53
7/10 anonim válasza:
Elmebaj ez csak!
2021. júl. 17. 12:52
8/10 anonim válasza:
A benzines kocsiba is van jogod dízelt tankolni de ne legyen már kötelező
2021. júl. 18. 12:23
9/10 anonim válasza:
Saját magától! Átdugja a csatlakozót, aztán...
2021. júl. 18. 19:42
10/10 anonim válasza:
1-es szerintem az inkább az FtM transzokra vonatkozott a kukás dolog.
Amúgy meg Kínában végre már dolgoznak az ügyön a kutatók. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!