21/44 anonim válasza:
De az nem egy debella, szakállas férfi, hanem egy debella, szakállas nő, hisz méhe van, meg punája.
22/44 anonim válasza:
Te az emberekben csak a nemi szervet látod, hogy te az alapján ítélkezel?
23/44 anonim válasza:
Hát te mi alapján ítéled meg valakiről, hogy nő-e, vagy férfi?
24/44 anonim válasza:
25/44 anonim válasza:
Hát nem a lába közét vizslatva.
26/44 anonim válasza:
Amennyire meg tudom ítélni a másodlagos nemi jellegeikből, férfiak. Az elsődleges nemi jellegeik alapján lehetne biztosat mondani, de az nem látható a képeken.
28/44 anonim válasza:
Például arc alapján. Vagy akár az alapján, hogy ki minek vallja magát.
29/44 anonim válasza:
Én Erzsébet királynő örökösének vallom magamat, így majd engem illet a trón. Nincs kifogás, mindenki az akinek gondolja magát, nem számít a születés vagy bármi más!
30/44 anonim válasza:
Itt nem a rokonságról van szó, hanem a nemedről. :'D
Amúgy meg az eléggé felszínes aki a lábad köze alapján kategorizál. Én magam sem örülnék neki, hogyha a lában köze alapján sorolnak be bárhova.
(#28 voltam és ezt mint transznő mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!