Mi kellene ahhoz, hogy az E.ü.-ek ne sztrájkoljanak?
Szerintem, ha megkapnák egy multinál alkalmazott árufeltöltő fizetését, akkor megnyugodnának.
Ez vagy 50% fizetésemelés.
Ha a családbarát keresztény magyar kormány legalább GDP arányosan legalább annyi pénzt adna az egészségügyre mint az EU átlag akkor közel duplájára nőne a finanszírozás.
Arról nem beszélek hogy mennyi a szomszédos országokhoz képest az egy főre vetített eü kiadás. Mert úgy még gyalázatosabban állunk.
Szóval csak annyi lenne a kérés a családbarát keresztény magyar kormányhoz hogy legalább annyit adjon mint az EU átlag.
Ha nem szórnák el a pénzt fa.szságokra akkor meg is tudnák oldani.
"demokratikus joguk"
Mondjuk pont nem.
Ha az összes nővér beadná a felmondását akkor elmúlna a sztrájkveszély. De akinek nincs pénze magánkórházra az ott döglene meg az út szélén.
Aztán lehetne vicceskedni mint a #3.
Ha valakinek az az életcélja hogy hulladék fizetését szopassa az aktuális kormány akkor lelke rajta. Lehet hogy hülye vagyok de nekem is egy életem van nem fogom gürcsölve, hó végén a forintokat számolva leéllni.
Ezt az idita kormányt talán még azzal sem lehetne észhez téríteni ha az össze nővér felmondana. Inkább bezárnák a kórházat és kiírnák egy plakátra hogy olyan egészséges a magyar nép hogy már nincs szükség kórházra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!