Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi kellene ahhoz, hogy az...

Mi kellene ahhoz, hogy az E.ü.-ek ne sztrájkoljanak?

Figyelt kérdés
Pl. mennyi pénz?
2021. júl. 31. 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
500 000
2021. júl. 31. 12:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha megkapnák egy multinál alkalmazott árufeltöltő fizetését, akkor megnyugodnának.

Ez vagy 50% fizetésemelés.

2021. júl. 31. 12:37
 3/16 anonim ***** válasza:
6%
Sztrajkoljanak nyugodtan ... demokratikus joguk ... bar mostanaban nem keves penzt punpaltak a szektorba ... tehat nem is tudom mennyire jogos a lazadozasuk ... de tegyek nyugodtan, pofatlannak barmikor lehet lenni :)
2021. júl. 31. 12:38
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
"kisujjadat nyujtod es a fel karod is keves"
2021. júl. 31. 12:39
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Ha a családbarát keresztény magyar kormány legalább GDP arányosan legalább annyi pénzt adna az egészségügyre mint az EU átlag akkor közel duplájára nőne a finanszírozás.

Arról nem beszélek hogy mennyi a szomszédos országokhoz képest az egy főre vetített eü kiadás. Mert úgy még gyalázatosabban állunk.

Szóval csak annyi lenne a kérés a családbarát keresztény magyar kormányhoz hogy legalább annyit adjon mint az EU átlag.

Ha nem szórnák el a pénzt fa.szságokra akkor meg is tudnák oldani.

2021. júl. 31. 12:42
 6/16 Andizsuzsi ***** válasza:

"demokratikus joguk"

Mondjuk pont nem.

2021. júl. 31. 12:44
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Ha az összes nővér beadná a felmondását akkor elmúlna a sztrájkveszély. De akinek nincs pénze magánkórházra az ott döglene meg az út szélén.

Aztán lehetne vicceskedni mint a #3.

2021. júl. 31. 12:52
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Most sztrajkoljanak, mert a 4.hullamban nem lesz tul sok idejuk ilyesmire :)))
2021. júl. 31. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Tudod 7-es aki az egeszsegugyet valasztja, az nem olyan hulye mint te! :))) Szerencsere!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
2021. júl. 31. 12:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek az az életcélja hogy hulladék fizetését szopassa az aktuális kormány akkor lelke rajta. Lehet hogy hülye vagyok de nekem is egy életem van nem fogom gürcsölve, hó végén a forintokat számolva leéllni.

Ezt az idita kormányt talán még azzal sem lehetne észhez téríteni ha az össze nővér felmondana. Inkább bezárnák a kórházat és kiírnák egy plakátra hogy olyan egészséges a magyar nép hogy már nincs szükség kórházra.

2021. júl. 31. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!