Mi a véleményetek az alábbi cikkről?
Arról van szó benne, hogy a melegeket arabok és egyéb menekültek támadják:)
Neked való!
Molnár Marcika el se fogja olvasni így,hagyjad:)
Egyébként teljesen igaz,amit ír a cikk.
Az arab,muszlim kultúrában súlyos bűnnek számít a homoszexualitás,így a menekültek lersze,hogy megverik a melegeket.
1: Firefox szigorú mód, uBlock Origin, Privacy Badger, HTTPS everywhere. Ezek mind-mind be voltak kapcsolva mikor megnéztem a cikket, és simán megjelent. Lehet az állandó propaganda helyett kicsit rá kéne gyúrnod az informatikára is.
Kérdező: Ide vezet a feltűnési viszketegség. Érdekes módon mindaddig nem voltak ilyen gondok Európában míg nem akarták mindenki torkán lenyomni az akaratukat.
Hmm olyan furcsa, hogy ilyenkor sehol egy homofóbozó, rasszistázó válaszoló.
Mi ez, ha nem nácizmus és kettős mérce?:)
"a melegeket arabok és egyéb menekültek támadják"
Támogatom.
Ja értem, szóval tipikus propaganda kérdés.
Lehetne beszélni a témáról, csak normálisabb színvonalon és nem egy bulvárlap szintjén.
Amennyiben az egy rendszerszintű probléma, hogy adott csoport szisztematikusan bűncselekményeket követ el egy másik csoport ellen, akkor ezt ki kell vizsgálni és megtenni a megfelelő lépéseket.
Rákerestem a neten, azt írják, hogy valóban megugrott a szexuális kisebbségek elleni gyűlöletbűncselekmények száma, ami részben azzal indokolható, hogy bátrabban fordulnak rendőrséghez az áldozatok, részben azzal, hogy az Orbán-féle szélsőjobboldali csoportok erőszakosabbá váltak.
Ugyanakkor azt is írják, hogy a társadalom elfogadóbbá vált a melegekkel szemben, tehát összességében arról van szó, hogy a szélsőjobb erőszakosabbá vált.
Ha ezeket leírta a fenti újság is, akkor bocsánat, de ahogy írtam, nem tudom megnyitni.
Látom nem tudod elengedni Orbánt:D
Nem Orbánról van szó, hanem arabokról és ez már a törvény előtti balhé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!