Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Orbán Viktor kötelezővé akarja tenni a Covid elleni oltást "bizonyos szektorokban"?

Figyelt kérdés

2021. júl. 15. 21:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%
Azt gondolom, hogy rendkívül megbélyegző, általánosító, és amorális. Én be vagyok oltva (AstraZeneca), mielőtt bárki beszólna, de meg tudom érteni, hogy valaki nem szeretne magába szúratni egy kísérleti fázisban lévő oltásnak nem is nevezhető anyagot. Igen, ott van a hagyományos módon létrehozott kínai vakcina, de gyakorlatilag hatástalan. Az Astrát már betiltották, így mindenkinek marad a média által istenített Pfizer, ami olyan technológiát tartalmaz, amit még emberfián soha nem próbáltak. A cég nem vállal felelősséget, mivel a WHO vészhelyzeti oltásként engedélyezte, de gyakorlatilag embereken kísérleteznek. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akarja-e vagy sem, az orvosok sem kivételek. Nem egy Advilról van szó, hanem egy ismeretlen technológiáról, ami eddig bár hatásosnak bizonyult, a hosszútávú következményeiről viszont fogalmunk sincs. Tiszteletben kell tartani azokat, akik aggódnak, és nem szeretnék igénybe venni. Nem kell feltétlenül oltásellenesnek és paranoiásnak lenni, választási lehetőségre mindig szükség van.
2021. júl. 17. 21:24
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkinek kötelező lesz szeptember októbertől
2021. júl. 24. 20:07
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Forrás 22-eske?Elég erős állítás
2021. júl. 24. 21:12
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Térjünk erre vissza majd év vége felé legkésőbb, hogy milyen szankciók lesznek :)
2021. júl. 24. 22:01
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek szankciók de én nem oltatok..megtehetem és meg is oldom..
2021. júl. 25. 00:54
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem, ez tuti. 22 24 voltam
2021. júl. 25. 01:18
 27/30 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen mindegy hogyan bohóckodnak ismét a kártyával XD

Eddig sem vettem fel 1 db "oltást" sem és ezután sem szeretnék mivel már a CDC is azt állítja hogy nincs már pandémia akkor mire fel kellene magamat beoltatni?Másik meg az hogy mikor mutálódik egy vírus az általában a gyengülését jelzi úgyhogy ijesztgetőst játszhat tovább a mainstream média mert eddig sem rémültem meg és eztán sem fogok mert ez már leszálló ágban lévő pandémia bármit is akarnak elhitetni Brazíliával és Indiával kapcsolatban

2021. júl. 25. 08:25
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok fideszes. De ez a bizonyos szektorokban való kötelező oltás jó lenne, hamarabb vége lenne a jarvanynak
2021. aug. 2. 12:02
 29/30 anonim ***** válasza:
50%

28-as nem lesz vége mert ez az egész a FIDESZ és a háttérhatalom által generált kamuvírus, hogy privatizálják az emberek immunrendszerét az oltásokkal a grafén-oxidból elkészített nanochipekkel amik az 5g-n keresztül a felhővel kommunikálnak IoT eszközként.

/s

2021. aug. 3. 16:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen kötelező oltás. legyen mindenkinek meg a joga, hogy eldöntse, oltassa magát vagy nem.
2021. okt. 22. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!