Mi a véleményetek arról, hogy Orbán Viktor kötelezővé akarja tenni a Covid elleni oltást "bizonyos szektorokban"?
Nekem is teljesen mindegy hogyan bohóckodnak ismét a kártyával XD
Eddig sem vettem fel 1 db "oltást" sem és ezután sem szeretnék mivel már a CDC is azt állítja hogy nincs már pandémia akkor mire fel kellene magamat beoltatni?Másik meg az hogy mikor mutálódik egy vírus az általában a gyengülését jelzi úgyhogy ijesztgetőst játszhat tovább a mainstream média mert eddig sem rémültem meg és eztán sem fogok mert ez már leszálló ágban lévő pandémia bármit is akarnak elhitetni Brazíliával és Indiával kapcsolatban
28-as nem lesz vége mert ez az egész a FIDESZ és a háttérhatalom által generált kamuvírus, hogy privatizálják az emberek immunrendszerét az oltásokkal a grafén-oxidból elkészített nanochipekkel amik az 5g-n keresztül a felhővel kommunikálnak IoT eszközként.
/s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!