Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha szeptemberre újra beerősödi...

Ha szeptemberre újra beerősödik a járvány, akkor az iskolák és egyetemek várhatóan megint be lesznek zárva?

Figyelt kérdés
Vagy előfordulhat, hogy már nem zárják be őket emiatt, hanem engedik legalább az oltottakat menni mondjuk? Egyetemre járok és nagyon nem szeretnék távoktatást, szeretném ha az utolsó félévem lemenne már rendesen.
2021. júl. 14. 03:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

11.

Tavaly is így volt :D

2021. júl. 15. 11:28
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem biztos, hogy az egyetemekkel is tudatják a hosszú távú terveket.
2021. júl. 15. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

12# Akkor nem esett át az emberek nagy része a betegségen, oltatta bemagát vagy éppen mindkettő.

Én be vagyok oltva + át is estem a betegségen. Nagy részt minden ismerősöm így van, de nem ismerek olyan embert, aki nem lett volna beteg igazoltan vagy nem lenne beoltva.

Azért ez a helyzet már picit másabb, mint 1 éve volt.

2021. júl. 15. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
13%
Én be vagyok oltva, és megúsztam. Az egész család megúszta. Alig volt beteg az ismeretségi körben. Nehéz komolyan venni ezt az egészet.
2021. júl. 15. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

"2025-ig van kiadva az angol kormány által Covid pályázat"

Milyen pályázat? Forrás?

2021. júl. 15. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Kormánynak sem érdeke hogy leálljon a gazdaság, védettségi lesz újra (eleve ilyen esetekre talàlták ki) meg a maszk
2021. júl. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!