Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha szeptemberre újra beerősödi...

Ha szeptemberre újra beerősödik a járvány, akkor az iskolák és egyetemek várhatóan megint be lesznek zárva?

Figyelt kérdés
Vagy előfordulhat, hogy már nem zárják be őket emiatt, hanem engedik legalább az oltottakat menni mondjuk? Egyetemre járok és nagyon nem szeretnék távoktatást, szeretném ha az utolsó félévem lemenne már rendesen.
2021. júl. 14. 03:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Senki nem tudja itt erre a választ, úgyhogy nem világos, mit vársz. A kormány sem tudja még, hogy mi lesz ősszel, majd akkor kiderül.
2021. júl. 14. 06:37
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Egyetemen ahová nem kötelező járni, elképzelhető, hogy majd csak az oltottak kezdhetik meg a tanévet, de középiskolában, általános iskolában nem lesz ilyen.
2021. júl. 14. 06:42
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Ősszel az egyetemek tuti zárnak.
2021. júl. 14. 07:36
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon remélem, hogy nem.

2021. júl. 14. 07:52
 5/16 anonim ***** válasza:
52%

4.

Hiába, be lesznek zárva.

2025-ig van kiadva az angol kormány által Covid pályázat, gondolom ez mindent elmond.

2021. júl. 14. 07:54
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Szeptembertől újra jön az egész napos kijárási tilalom. Még mindig nem ment tönkre az összes kisvállalkozás, ezért csinálnak "4. hullámot".
2021. júl. 14. 08:13
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Én beoltattam magam, ennél többet nem vagyok hajlandó tenni. 4 millióan haltak meg a náthába összesen, két hét alatt hal meg ennyi ember világ szinten. Nevetséges az egész. És szerintem aki beoltatta magát, és be fogja szopni, hogy ilyen mutáns olyan mutáns, ennyire meg annyira veszélyes, azzal már tényleg nem lehet mit kezdeni.
2021. júl. 14. 08:23
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a maszk viselés, és a védettségi igazolások jönnek vissza. A Kormány egyre inkább az egyéni felelősséget hangsúlyozza, ugyanis mindenkinek rendelkezésre áll az oltás.Nagy lezárásokra már nem kell számolni.
2021. júl. 14. 08:56
 9/16 anonim ***** válasza:
45%

,,Egyetemen ahová nem kötelező járni, elképzelhető"

16 felett egyáltalán nem kötelező. Azért elég vérlázító lenne ha ezt bevállalnák.

2021. júl. 14. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

Minden egyetem jelenléti oktatásra készül.

Óriási valószínűséggel az elején jelenléti oktatás lesz, ami változhat a félév végére.

2021. júl. 15. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!