Ezek a karszalagok titeket is emlékeztetnek valamire?
Figyelt kérdés
És személy szerint semmiféle karszalagnak és jelképnek nem vagyok a híve, mert nagyon rossz emlékeket idéznek fel bennem. Tök mindegy, hogy mi van rajta, horogkereszt, SS jelvény, szivárványszínű zászló, munkásőr jelvény, vagy bármi, ezek mind olyan jelképek, ami arról szól, hogy fölényesen kifejezzük, hogy mi különbek vagyunk és erőszakkal akarjuk a véleményünket másokra erőltetni. Amikor most megláttam a focistákon a karszalagot, nekem rögtön a horogkeresztes karszalagok ugrottak be, és rögtön azzal az eszmével azonosítottam és bizony igen hamar rengeteg azonosságot véltem felfedezni. Nem is értem, hogy másnak ez miért tetszhet, bár annó a 40-es években is sokaknak tetszettek az akkori "divat" szerinti karszalagok, csak most már látjuk, hogy hova vezetett mindaz. Én nem szeretném, hogy ez is oda vezessen.2021. jún. 29. 09:45
1/5 anonim válasza:
A csapatkapitányi karszalagra gondolsz?
2/5 anonim válasza:
A focisták karszalagjának egyetlen jelentése van - az azt viselő játékos a csapatkapitány. A hivatalos FIFA szabályzat szerint elvileg csak Ő lenne hivatott reklamálni a játékvezetőnél, de sajnos ezt a szabályt annyira nem tartják be.
4/5 A kérdező kommentje:
#1: A szivárványos karszalagra. Nem tudtam, hogy az jelenti azt, hogy az illető a csapatkapitány.
2021. jún. 29. 12:55
5/5 anonim válasza:
A karszalag a labdarúgópályán a csapatkapitányokat illeti. Abban igazad van hogy általában egyszínű szalagot hordanak, gondolom a szivárványnak a Pride-hónaphoz van köze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!