Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Titeket nem emlékeztetnek a...

Titeket nem emlékeztetnek a covid rettegők a Testrablók c. filmre?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon félelmetesek tudnak néha lenni.
2021. febr. 19. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom mert nem ismerek covid rettegőt. Felelőtlen embereket és családjukat és egészségüket féltő és védő embereket ismerek.
2021. febr. 19. 14:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor a kérdés valószínű nem neked szól.
2021. febr. 19. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Én sem ismerek rettegőt. Általávan azok hívnak rettegőnek bárkit is, akik tesznek minden szabályra, tagadják a vírust is meg verik magukat habzó szájjal, hogy bulizni meg szétvágni akarják magukat és nem veszik tudomásul, hogy nem csak ők vannak.
2021. febr. 19. 15:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint akik oltásrettegőknek hívják a szkeptikusokat, ők is tesznek minden szabályra? Vagy hogy érted ezt?
2021. febr. 19. 15:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk én meg olyat nem ismerek, aki tagadná a vírust. Olyat igen, akinek az intézkedések miatt oda a munkája, csődbe ment, és logikátlannak tart bizonyos intézkedéseket. Általában mások próbálják az ilyenekre ráfogni hogy tagadják a vírust, olyanok akiket még nem ért el a válság, és tesznek bedöntött szegmensre.
2021. febr. 19. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Van szerencsém ismerni párat. Nem emlékszem a filmre. Mire vagy kíváncsi?
2021. febr. 19. 15:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Volt több változat is. Volt a donald sutherlanddel egy régi remekmű.

Kb. Idegenek lemásolták az ember testét, és olyanok lettek mint az agymosottak. Valami artikulátlan ordítással jelezték, ha valakin észrevették, hogy nem közülük való. Ijesztő a gondolat hogy egy idő után mindenhol ott vannak.

2021. febr. 19. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Én inkább azt képzeltem el, hogy idővel mindenkit rábírnak a vakcinára, és utána kiderül, hogy életreszóló függőséget alakított ki, muszáj félévente beadatni, különben a delikvens megpurcan. És mondjuk egy idő után már nem lenne ingyen, félévente busás árat kellene érte fizetni, amit a szegényebbek közül nem mindenkinek sikerülne mindig kigazdálkodni. És akkor így járt. Ez olyasmi lenne, mint a Lopott idő című filmben.
2021. febr. 20. 10:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem hülyék. A mai tempóval az oltottság tartana 2 évig. Az alatt meg kiderülne ilyen függőség. Én is számolnék az ellenszéllel, ha ilyet akarnék bevezetni. Eleinte inkább csak valami hatástalan valamit fecskendeznék. Aztán lassan megbíznak az emberek benne. Kinevelünk egy generációt, kb. 15 év kell hozzá, és a mai 5 éveseknek már az lenne a természetes, hogy fél évente, évente oltás, mint az állatoknál. Akkor lehet elkezdeni függőséget kialakítani.
2021. febr. 20. 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
10: Akkor miért halnak meg emberek a vakcinától? Magyarázd már el nekem! Bár gondolom te csak a mainstream médiát követed, így akár le is tagadod, hogy történnek ilyenek.
2021. febr. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!