Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A gazdagok azt gondolják,...

A gazdagok azt gondolják, hogy ők a környezetszennyezés jogáért is megdolgoztak, ezért az jár nekik?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallom gazdagoktól, hogy ők azért szennyezhetik a környezetet a terepjárójukkal, mert megdolgoztak érte, míg egy szegény azért nem szennyezheti vele, mert soha nem lesz rá pénze.
2021. jún. 26. 14:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, aki ilyet mond, az egy idióta. Bár az valóban nálam is kiveri a bizosítékot amikor hírességek mennek környezetvédelmi előadásokat tartani MAGÁNGÉPPEL.
2021. jún. 26. 14:05
 2/29 anonim ***** válasza:
15%

Gazdag és szegény ellentéte örök és kibékíthetetlen. A kérdező kérdése csak egy a "3 millió 275 ezer 827-ből"...

El kell mindenüket venni erőszakkal mert maguktól nem fognak lemondani róla.

2021. jún. 26. 14:05
 3/29 anonim ***** válasza:
79%

"Egyre gyakrabban hallom gazdagoktól, hogy "

Hol, kitől hallottál te ilyet?

Megint az van, hogy egyszer hallottál valami ilyet és most kivetíted az összes "gazdag" emberre.

2021. jún. 26. 14:06
 4/29 A kérdező kommentje:

Nem, valójában egyszer sem hallottam, csak levonom a nyilvánvaló következtetéseket.

2021. jún. 26. 14:08
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, valójában egyszer sem hallottam,"

Ez rosszabb, mint gondoltam.

Szóval teljesen hazudtál a kérdésben, nem csak félig.

Értem.

2021. jún. 26. 14:13
 6/29 anonim ***** válasza:
86%

"Egyre gyakrabban hallom gazdagoktól, hogy ők azért szennyezhetik a környezetet a terepjárójukkal, mert megdolgoztak érte"

Mutass csak egy esetet, amikor valaki ilyet mondott!

2021. jún. 26. 14:15
 7/29 anonim ***** válasza:
11%
Nem tisztem megvédeni a kérdezőt, nem is szorul rá de sokszor van olyan amikor a következtetés már olyan mint maga a kinyilatkoztatás. Tehát valamit nem mondott senki de a viselkedés mégis olyan mintha mondták is volna.
2021. jún. 26. 14:18
 8/29 A kérdező kommentje:

Csak próbáltam elkerülni a felesleges köröket a vitában. A gazdagok gondolkodásmódjából tisztán logikai úton levezethető, hogy ők jogot formálnak a környezetszennyezésre az anyagi helyzetükből kifolyólag.

Több embertől olvastam már GYK-n, hogy a biciklisek/gyalogosok/tömegközlekedők csupán a csóróságuk miatt közlekednek így. Ebből logikusan következik, hogy egy olyan gazdag ember sincs, aki a környezetvédelem miatt választotta ezeknek a közlekedési eszközöknek az egyikét.

2021. jún. 26. 14:19
 9/29 anonim ***** válasza:
KariGeri se csóró mégse vezet.
2021. jún. 26. 14:20
 10/29 anonim ***** válasza:
2%

Például...

Amikor egy gazdag ember eldobja a banán héját valamelyik bevásárlóközpont parkolójában a földre és nem mond közben semmit az olyan mintha azt mondaná, hogy..."látjátok kutyák, én eldobhatom a banánhéját mert gazdag vagyok és megtehetem"-és büszkén, kivagyi módon néz körbe. És közben nem mondott semmit...

Az ilyet meg kéne fogni, elvenni mindenét, őt pedig vagy kivégezni vagy eltüntetni örökre egy börtön mélyén. De szabadon engedni nem lenne szabad mert a vérében van a kivagyiság és újra és újra meggazdagodna (érti a csíziót, tud lopni, csalni, hazudni) és újra és újra eldobná azt a banánhéjat! A vérében van az aljasság.

2021. jún. 26. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!