Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nyelvvizsga amnesztia jövőre...

Nyelvvizsga amnesztia jövőre is? Szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

#7:

Mert most visszamenőleg mindenkinek kiadták. Tehát egyedül az ezután végzőkre vonatkozna.

Na meg azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a közoktatásban a nyelvoktatás sok helyen siralmas, és nem mindenkinek van tanfolyamokra pénze. A nyelvtudás fontos, de pont ezért a közoktatásban kellene ezt megfelelően biztosítani, és nem csak követelményként előírni.

2021. jún. 25. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
Nem hiszem, hogy lesz jövőre is, mert akkor az azt jelentené, hogy el kéne végleg törölni a nyelvvizsga követelményt. De szerintem a megoldás az lenne, hogy kelljen nyelvvizsga, viszont ne B2, hanem legyen elég alacsonyabb szintű is B1.
2021. jún. 25. 23:49
 13/20 A kérdező kommentje:
remélem lesz
2021. jún. 26. 02:50
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Nah a sok lustaság már előre készül. Akkor inkább töröljék el az egészet aztán aki beszél nyelveket, annak lesz előnye
2021. jún. 26. 08:03
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Sokan elfelejtik, hogy a diploma nem csupán a nyelvvizsgát jelenti. A diploma mögött ott van a felvételizés /jó érettségi eredmények,amire szintén sokat kell tanulni/ , a rengeteg vizsga /nincs kegyelem 2-es/ a szakdolgozat/diplomamunka, záróvizsga. Ezek talán semmik? Nem számítanak? Valahogy el is kell jutni a végére. A nyelvvizsga ez alapján csak törtrésze a dolognak.
2021. jún. 26. 09:55
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Sokan elfelejtik hogy a diploma és a megszerzéséhez szükséges követelmények teljesítése nem kötelező. Van aki alkalmas rá és van aki nem
2021. jún. 26. 09:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, vért izzadok az egyetemen, most is hatástan szigómra kb 3 hét jekkett, s ott többi nehéz vizsga is, emellett hogyan?!
2021. jún. 26. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, én ezt mind elhiszem. Egészen tavalyig a végzősök nagy része időben megkapta a diplomáját, mert le tudott nyelvvizsgázni időben. Én is elvégeztem egy egyetemet (mérnöki szak) és mégis letettem egy felsőfokú nyelvvizsgát màsodévben. Azért van magasabb követelmény mint középiskolában, hogy szelektáljon
2021. jún. 26. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

"ott többi nehéz vizsga is, emellett hogyan?!"

Ha nem megy, akkor sehogy. A diploma nem jár, hanem ki kell érdemelni. És nem is feltétlenül szükséges, sok ember jól megvan nélküle. Régen a mérnököt mérnök úrnak szólították, talán nem véletlenül. Sehova nem vezet, ha a követelményeket csökkentik. (Zárójelben jegyzem meg, hogy utálom ezt a fajta rinyálást. Ha nem megy, akkor kussolj és adj bele többet, vagy viseld el felnőtt módjára a kudarcot. De Magyarországon mindig az jár jól, aki sumákol, ügyeskedik. Ez a nyelvvizsga dolog is azoknak jött be, akik sumák gcik voltak, nem öltek bele energiát, vártak a kiskapura, ami ki is nyílt sajnos.)

2021. jún. 26. 20:55
 20/20 A kérdező kommentje:
nem olyan nehéz az egyetem,hogy még erre sincs időm gondolni, csak jó lenne időben dogozni, mert mindig azért van itthon veszekedés, hogy nincs itthon pénz,szeretném már kisegíteni a családomat, hogy hamar elhelyezkedek
2021. jún. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!