Hogy hívják azt,aki sok dologban konzervatív és még sok dologban pedig liberális?
Tehát nem feltétlenül liberális IS és konzervatív IS.
Ez lenne a konzervatív liberalizmus?
"Hogy hívják azt,aki sok dologban konzervatív és még sok dologban pedig liberális?"
Konzervatív és még sok dologban pedig liberális
Ahogy más már mondta, nem kell mindenre új szót kitalálni.
A mai konzervatív embereknek már alap, hogy egyben a hagyományos liberalizmus elveit természetesnek tekintik. A konzervatívok is vallják a szabadságjogokat, a kapitalizmussal járó piaci szabadságot és versenyt, stb.
Mi az ami ezen felül van még szerinted amit külön említesz, mint "sok dologban pedig liberális"?
Összefoglalva a liberális konzervatívizmus a konzervatívizmus liberálisabb ága,míg a konzervatív liberalizmus a liberalizmus konzervatívabb ága.
Szerintem én liberális konzervatív vagyok.
Alapból konzervatívabb vagyok,de sok társadalmi,eköcsi,gazdasagi kérdésben liberális vagyok.
#13, egy Darwin veszett el benned!
Most, hogy ilyen szépen besorolás magad a madártani kategóriákba, fel is vagy mentve a gondolkodás alól.
Ismerek ilyen ideológikus embert, sajnálom is.
Mondaná, hogy 23, de a szabálykönyv szerint 17-et kell mondania.
Attól még szenved.
Csak élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!