A konzervatív isten haza család elképzelésből nálam, isten 0% haza 50% család 100 %
A liberálisoknál pedig a toljuk az lmbq propagandát nagyon nem jön be.
2021. febr. 27. 03:31
2/13 Alex Fly válasza:
Mindkettő. Társadalmi szinten liberális, személyes szinten inkább konzervatív.
2021. febr. 27. 03:42
3/13 anonim válasza:
Gyurcsány Ferencnek tartom magam.
2021. febr. 27. 04:09
4/13 anonim válasza:
A liberalizmus és a konzervativizmus nem egymás ellentétei. A konzervativizmussal szemben a progresszivizmus, a liberalizmussal szemben az autokrácia áll.
2021. febr. 27. 04:34
5/13 anonim válasza:
Mivel mind a "konzervatív", mind a "liberális" jelzők egyáltalán nem az eredeti jelentésükre mutatnak, ezért a "konzervatív" lehetőséget jelöltem, mert rühellem a "liberális" dogmákat és hívőiket, különösen az apologizmust. Egyébként harmadik utas fasiszta vagyok.
2021. febr. 27. 05:18
6/13 anonim válasza:
Ügye válogatja. Egyikben ez, a másikban az.
2021. febr. 27. 05:49
7/13 anonim válasza:
Liberálisnak, de a klasszikus fajtából, nem abból, amit ma "progresszivitás" címszó alatt tolnak. Az egy sima szélsőséges propaganda, ami ráadásul rendkívül kirekesztő is.
2021. febr. 27. 08:25
8/13 anonim válasza:
Én is vegyes.
Abban nem hogy konzervatív, hanem konkrétan fasisztoid vagyok, hogy a civilizált társadalomba nem beilleszkedni nem akaró embereket rühellem. Mondok egy pofonegyszerű példát: lemész egy budapesti aluljáróba, jönnek a "ne haraguggyá' má', három éve egy falatot nem ettem, 20 beteg gyereket nevelek, úgyhogy kéne egy cigi buszjegyre!" dumájú emberek, nos azokat nem bánnám, ha egy autoriter állam karhatalma addig verné, hogy a normális emberek közelébe ne merjenek menni. Az állat módjára élő (=behugyott, bekakkantott, soha nem fürdő, alkoholista) csöveseket szintén utálom.
Viszont sok liberális dologgal meg egyetértek. Például éntőlem a homoszexuálisok, transzszexuálisok megkaphatnának minden jogot.
2021. febr. 27. 08:31
9/13 anonim válasza:
Kettő között. Persze itt nem a fidesz konzervatívságát értem (ők konzervatívan komcsik, a "boldog békeidők"-be szeretnének visszatérni, a 60-70-80-asokba), és nem is az lmbtqxhztrgnvmgloszzataqwmcbvke, férfielnyomó, polkorrekt cenzúrázó "liberális"-t értem, hanem a klasszikus liberalizmus-konzervativizmus keverékét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!