Liberalisok örülnétek egy ilyen országnak a jövőben?
Egy transzmeleg félig fekete, félig zsidó miniszterelnök nőnk lenne, akinek egyik ágról rabszolga felmenői vannak másik ágról holokauszt túlélők. A jobboldali, konzervatív pártokat, médiumokat betiltották.
A lakosság többsége már sötétbőrű muszlim, roma vagy fekete (mindenkit is befogadunk) ha fehér akkor ateista és természetesen homoszexuális.
A templomokat és a stadionokat már rég lebontották.
A magyar zászlót hivatalosan is szivárvány zászlóra cserélték.
Az iskolakban külön tárgyat vezettek be az érzékenyítés érdekében.
A kulturális közegben (filmekben pl.) úgy mint a politikaiban, de a munka világában is ha az nem aljas fehér férfinak való, kvótákat vezettek be, mindenki szerepelhessen.
Természetesen a gazdag fehér férfiaktól a vagyonuk jó részét elvették és szetosztották a szivárvány tagjainak, hisz azok a mocskok a világ leigázásából szerezték vagyonukat.
A fehér, heteroszexuális férfiak potenciális naciként és szexuális ragadozóként listázva vannak. A metoo mozgalom virágzik. A kéretlenül nőknél kezdeményezőket börtönnel büntetik.
Wartburgot már nem szerelnek mert csak elektromos, önvezető modern autók vannak amit csak a szervizben tudnak. Ha szól belőle halkan is a zene az kellően langyos és színes, hogy senkit se sértsen.
#5 leírta nagyon jól...nem az a bajunk, hogy KONKRÉTAN a zsidókkal, melegekkel, nőkkel, romákkal stb milyen szar dolgok történnek, történtek, hanem hogy ELEVE senkivel nem kéne, hogy ilyen dolgok történjenek, és ha úgy állnánk, hogy a keresztényekkel, vagy konkrétan a férfiakkal, vagy a fehérekkel történnének ilyenek, az ellen is muszáj lenne felszólalnunk. Nem arról szól a dolog, hogy a fehérekkel, a keresztényekkel, a férfiakkal, a heterókkal, a magyarokkal, és egyébként konkrétan veled lenne bajunk. Meg már így is megvannak a férfiaknak meg a magyaroknak is pl a maguk problémái, még ha más természetűek is (meg nem vagyok teljesen képben erről, de még van ahol a keresztényeknek is, Kínában biztosan)
(és itt nem ilyen "férfijogi aktivista" akarok lenni, de a nemi erőszak és a bántalmazás férfi áldozatai (és az, hogy nem vesszük komolyan őket), az öngyilkossági ráták, a stressz okozta betegségek, az érzelmek elfojtásának negatív hatásai, az, hogy konkrétan csak egy partnerben találhatnak fizikai és lelki közelséget, vigaszt, illetve az, hogy nem nagyon vannak pozitív férfi mintaképek... biztos nem mentem bele mindenbe...szóval ezek nagyon nagy problémák, nem azok a problémák, hogy valaki nem fekszik le veled, vagy a #metoo mozgalom, vagy hogy minden nő a seggfejekre bukik, vagy hogy hárpia az asszony. Vagy például az, hogy valaki más is szeretne teljes körű emberei jogokat magának.) Érdekes módon ezekkel a problémákkal a férfiak SEM akarnak foglalkozni és rám voltak már kifejezetten idegesek, amiért ezzel foglalkozok. Ez is ilyen liberális hülyeséh, ugye.
Baromira eltértem a témától, de remélem értesz
Szóval itt rossz, hogy vannak szabályok, de a melegeket szabályozni kell? :)
Nem a kilences vagyok, a félreértések elkerülése végett.
Jaj egyem a szívét a látogatók lelkivilágának, hát nem akartam én őket megbántani 😥
A traumára amit okoztam, enyhítésként ajánlanám a Take That, How deep is your love című számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!