Mi értelme a bűnözés ellen tiltakozni?
Mi gatyank már megen alkot.. most a bűnözés ellen " tüntikéznek.
Nem vagyok kriminálfób. Szerintem a bűnözés az lehet hasznos is, gondoljunk bele, ha nem lenne, nem lennének börtönök, rendőrség, zárak és biztonsági berendezések gyártói csődbe mennének. Így a mi tanyank hisztije okafogyott.( nem linkelem, nem népszerűsítem).
... a bácsival. Mert szólni mertek, hogy ne bömböltessék a zenét egész nap, mert a néninek agydaganata van.
Ajánlom a videót, hogy "Terrorban élő magyarok a Jászságban"
És ez ellen nem kéne tiltakozni?!
Gyerekek, ébredjetek már fel! A gazdaságot újra lehet indítani. Nagyon sok mindent helyre lehet hozni néhány év alatt. De ha ez a cigányhorda még jobban elszaporodik, lesznek 3-4-5 millióan, akkor már nincs az a csoda, ami segíthet!
E nem egy vergődő náci, te hü....lyegyerek, hanem akinek már elege van e terrorból.
Nekünk is voltak ilyen balhés szomszédaink, loptak tőlünk, beszólogattak, anyámat majdnem megverték, mert tettenérte őket.
Az ilyen sz@rháziakat gépfegyverrel, gránáttal ki kell irtani.
Romàniában, Bulgáriában a balhés családokra rágyújtják a házukat.
#12: "Romàniában, Bulgáriában a balhés családokra rágyújtják a házukat."
Fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!