Mi értelme a bűnözés ellen tiltakozni?
Mi gatyank már megen alkot.. most a bűnözés ellen " tüntikéznek.
Nem vagyok kriminálfób. Szerintem a bűnözés az lehet hasznos is, gondoljunk bele, ha nem lenne, nem lennének börtönök, rendőrség, zárak és biztonsági berendezések gyártói csődbe mennének. Így a mi tanyank hisztije okafogyott.( nem linkelem, nem népszerűsítem).
Aqrvanyád, ha a cigánybűnözés ellen nincs értelme tiltakozni, akkor mi ellen van? Terrorizálnak, ütnek, megaláznak, gyilkolnak - ez ellen ne kéne tiltakozni?
Áhhhh, hogy lehet a magyar nép ENNYIRE s3gghülye, édes istenem... Ha egy kicsit is normális ország lennénk, akkor valami ilyesmi lenne a 22-es választás vége:
Mi Hazánk - 50%
Fidesz - 40%
Gyurcsány - 10%
Helyette megint attól kell félni, hogy a hazaáruló szemkilövető kerül újra hatalomra, miközben magyarázni kell, hogy miért rossz, ha a cigányok halálra késelnek egy nyugdíjas magyart...
Add uram, hogy a jövő áldozatai az ilyen liberális agymosott kretének családjából kerüljenek ki. 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!