Molnarmarcell21 kérdése:
A szélsőjobboldaliak miért nem vállalják fel, hogy ők szélsőjobboldaliak?
Figyelt kérdés
Számtalan kérdésnél vagy közéleti politikai megnyilvánulásnál a szélsőjobboldaliak gyakran tagadják, hogy ők szélsőjobboldaliak lennének, szerintük ők csak "normálisak".
Az egy dolog, hogy valaki a szélsőjobbot tekinti normálisnak, de akkor miért nem azt mondják néhány kivételtől eltekintve, hogy "normális vagyok, tehát szélsőjobbos". Miért azt, hogy "NEM szélsőjobbos vagyok, hanem normális"?
Ők szégyenlik, félnek felvállalni vagy csak nincsenek tisztában azzal, hogy mik a szélsőjobb elemei?
2021. máj. 12. 10:50
11/12 anonim válasza:
Az ilyen műproblémák helyett egy antikommunista egységfrontról kéne gondolkodni, hogy végre létrehozzuk.
12/12 Optipolar válasza:
Én szélsőjobboldali vagyok és vállalom is. Számomra az ideális állami berendezkedés a Franco-féle Spanyolország, a Mussolini-féle Olaszország, de a Hitler-féle németország is 1933 és 1938 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!