Nem kéne felszámolni a vadhajtásokat és a többi hasonló szélsőjobboldali oldalakat? Meddig kell húzni a szólásszabadság határát?
Szerintem a Bede Zsoltot és a többi hasonló embert le kéne csukni a gyűlölködő nézeteik miatt, nem kéne, hogy ilyen beteg emberek kedvükre járkáljanak a társadalomban, az ilyeneknek komoly terápia kell és nem az, hogy kedvükre írjanak bármit. Az a 60 ezer követő se normális, akik őket követik és osztogatják a szélsőséges írásait.
Tiszteletbe tartom a szólásszabadságot, addig amíg nem kezdenek gyűlölködő és primitív konteókba, minthogy a klímaváltozás az kamu szerintük. Miért kéne hagyni, hogy téves és gyűlölködő nézetekkel mérgezzék a társadalmat? A Greta Thunberget is teljesen szétalázzák míg Trumpot istenségnek állítják be. Tényleg szükség van szabályok nélküli szólásszabadságra? Érdekes módon mindig a legnagyobb gyűlölködők dühöngenek a szólásszabadság miatt.
Szerintetek nem kéne még jobban szabályozni a szólásszabadságot? Hogyha valaki ilyen gyűlölködő oldalt üzemeltet, akkor nem lenne jobb elhallgattatni?
Hogyha esetleg az ilyenek nem akarnak terápiára járni és a gyűlölködő nézetüket nem akarják felszámolni, akkor folytassák a tevékenységeiket egy eldugott pincébe, de lehetőleg ne csináljanak nyilvánosságot belőle, ne csináljanak semmilyen hangfelvételt, ne vezessenek oldalt, ott a pincébe vezessék le az indulatukat, mert én úgy érzem a gyűlölködés csak ártani tud és felszámolni kéne azt, nem támogatni.
Ki dönti el, hogy mi fér bele a szólásszabadságba és mi nem?
Ki dönti el, hogy mi a gyűlöletbeszéd és mi nem? Ha Trumpot szidják az okés de ha Greta Thunberget akkor az már nem?
Pl. amikor Greta Thunberg hazudott arról, hogy a folyóson kellett utazzon a vonaton mert akkor tumultus volt az megengedhető? Helyjegyről hallottak már? (eleve aki életében utazott már túlzsúfolt vonaton, mennyire életszerű az, hogy minden ülés foglalt és te egyedül csövezel a folyóson? Legutóbb amikor én elfejeltettem helyjegyet venni és ünnepekre mentem haza legalább 4-5-en üldögéltünk a folyosó végén ahol Grétácska magában volt)
Már így is nagyon elharapózott a liberális, baloldali gyűlöletbeszéd. Kommunizmus, genderpropaganda, bevándorlóbűnözés, no go zónák, több millió másik rasszú beözönlése, terrorizmus. Ezek a betiltó hangok is a liberálfasizmusba illeszkednek. Persze jogilag megvan alapozva, a média is az oldalukon áll. Ha félholtra vernek egy nácinak nevezett konzervatív politikust, az szinte hőstett, miközben 3 éves kisgyerekeket lehet genderizmusra tanítani női ruhákban. Külföldön sok mindent be is tiltanak.
Szerintem inkább a szélsőbalosságot kéne betiltani, pl. a migránspropagandát, azaz terroristák támogatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!