Nem kéne felszámolni a vadhajtásokat és a többi hasonló szélsőjobboldali oldalakat? Meddig kell húzni a szólásszabadság határát?
Szerintem a Bede Zsoltot és a többi hasonló embert le kéne csukni a gyűlölködő nézeteik miatt, nem kéne, hogy ilyen beteg emberek kedvükre járkáljanak a társadalomban, az ilyeneknek komoly terápia kell és nem az, hogy kedvükre írjanak bármit. Az a 60 ezer követő se normális, akik őket követik és osztogatják a szélsőséges írásait.
Tiszteletbe tartom a szólásszabadságot, addig amíg nem kezdenek gyűlölködő és primitív konteókba, minthogy a klímaváltozás az kamu szerintük. Miért kéne hagyni, hogy téves és gyűlölködő nézetekkel mérgezzék a társadalmat? A Greta Thunberget is teljesen szétalázzák míg Trumpot istenségnek állítják be. Tényleg szükség van szabályok nélküli szólásszabadságra? Érdekes módon mindig a legnagyobb gyűlölködők dühöngenek a szólásszabadság miatt.
Szerintetek nem kéne még jobban szabályozni a szólásszabadságot? Hogyha valaki ilyen gyűlölködő oldalt üzemeltet, akkor nem lenne jobb elhallgattatni?
Hogyha esetleg az ilyenek nem akarnak terápiára járni és a gyűlölködő nézetüket nem akarják felszámolni, akkor folytassák a tevékenységeiket egy eldugott pincébe, de lehetőleg ne csináljanak nyilvánosságot belőle, ne csináljanak semmilyen hangfelvételt, ne vezessenek oldalt, ott a pincébe vezessék le az indulatukat, mert én úgy érzem a gyűlölködés csak ártani tud és felszámolni kéne azt, nem támogatni.
"Tiszteletbe (!) tartod a szólásszabadságot"?
Teljesen igazad van a kérdéssel. Untig elég lenne a Népszabadság, és esetleg a Népszava.
Én a kérdéseket tartom túl szélsőségesnek.
De legalább nem gondolok a likvidálásodra.
13
Hol írnak ilyet? Most néztem meg, egy olyan cikk van náluk a tűzvésszel kapcsolatban, hogy meghalt egy tűzoltó.
Viszont az igaz, hogy már 4 környezetvédőként nyilvántartott aktivistát vettek őrizetbe gyújtogatásért. Máshol olvastam, nem a vadaknál.
13-as! De ha te ilyesmiket betiltasz, akkor már eleve te tiprod a béka feneke alá a szólásszabadságot. Nem érted???? Pont azt amiért küzdesz.
Furcsán gondolkodnak egyes liberálisok. Küzdenek a szólásszabadságért és az elfogadásért, de ami nekik nem tetszik, azt egyből betiltanák/elhallgattatnák.
A betiltás nem szólásszabadság!!!!!!!
Inkább a baloldali médiát kellene hagyni dolgozni, mert azt mellőzik már 30 éve! Ez lenne az igazi szólás és média szabadság!!!
" Ilyet írnak, hogy az ausztrál tűzvészért nem a klímaváltozás, hanem zöld gyújtogatók felelnek. Szólásszabadság nevében ilyen idiótaságokat írnak és mérgezik az elmét. Miért kell hagyni, hogy ilyen oldalak működjenek? Bekell tiltani az ilyen szélsőjobbos oldalakat és lecsukatni az üzemeltetőit!"
Te is még mindig szabadlábon vagy, meg a sok ballib "híroldal" is működhet.
Mellesleg ezek a "környezetvédők" szintén megérnének egy sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!