Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A szélsőjobboldaliak miért...

Molnarmarcell21 kérdése:

A szélsőjobboldaliak miért nem vállalják fel, hogy ők szélsőjobboldaliak?

Figyelt kérdés

Számtalan kérdésnél vagy közéleti politikai megnyilvánulásnál a szélsőjobboldaliak gyakran tagadják, hogy ők szélsőjobboldaliak lennének, szerintük ők csak "normálisak".

Az egy dolog, hogy valaki a szélsőjobbot tekinti normálisnak, de akkor miért nem azt mondják néhány kivételtől eltekintve, hogy "normális vagyok, tehát szélsőjobbos". Miért azt, hogy "NEM szélsőjobbos vagyok, hanem normális"?

Ők szégyenlik, félnek felvállalni vagy csak nincsenek tisztában azzal, hogy mik a szélsőjobb elemei?

[link]

2021. máj. 12. 10:50
A kérdező szavazást indított:
szégyenlik
félnek a következményeitől
nincsenek tisztában vele, hogy az elveik szélsőjobboldaliak
19 szavazat
1 2
 1/12 Molyember ***** válasza:
73%
Megpróbálják az átlagember véleményének beállítani a nézeteiket, azt a látszatot keltve, hogy elterjedtebb a beteges ideológiájuk, mint valójában. Tudod, mint a "Nem vagyok fideszes, de..." kezdetű fideszes hozzászólások.
2021. máj. 12. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Mert a zsidók rájuk támadnának.
2021. máj. 12. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Mert a nyílt rasszizmus nem szalonképes jelenleg.
2021. máj. 12. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
41%

A "szélsőjobboldali" címkét az internáci, nemzetellenes, gyökértelen, értékrombolók találták ki a nemzeti érzésű tisztességes emberek lejáratására és megbélyegzésére.

Épeszű ember helyén tudja kezelni a bolsevik szarkeverést. Sajnos, a világ viszont tele van rongy és gondolkodni képtelen emberekkel, akik simán beszopják a komcsi dumát.

2021. máj. 12. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
20%

4-es, ez mondjuk nagyon igaz, pont ezért van a szélsőjobbos ideológiáknak hosszú-hosszú tudományos és akadémiai múltja, míg a liberális és baloldali ideológiák nagyrészt csak a prolik és a demagógok miatt terjedtek el.

Ja várj, ez pont fordítva van.

2021. máj. 12. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

ma 11:05

Én is ezt mondom, ezek a bolsi komcsi szemetek Kínával meg Oroszországgal jópofiznak, és hozzák az értékromboló kommunista kínai egyetemeket Magyarországra, de én és minden normális ember átlát ezeken!

2021. máj. 12. 11:13
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó te vagy az élő példa. Nem vagy széljobber, mert olyan nem is létezik. Mert azt csak kitalálták.

Ilyen alapon semmi se létezik mert mindent csak kitaláltak.

Nem léteznek bolsevikok mert azt csak a széljobberek találtak ki.

"nemzeti érzésű tisztességes emberek"

Újabb tévképzet

2021. máj. 12. 11:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Először is, mi számít nálad szélsőjobboldalinak? Illetve kit tekintesz annak?
2021. máj. 12. 23:21
 9/12 A kérdező kommentje:
2021. máj. 13. 06:00
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

Hozzám a Mi Hazánk áll a legközelebb, de az általad küldött linkben összefoglaltak egyike sem igaz rám. Tény hogy nem mindenben értek egyet a Mi Hazánkkal, de nekik sem a bőrszínnel vagy a származással van problémájuk, hanem szimplán a bűnözőkkel/bűnelkövetőkkel.

A progresszív gondolkodásmód viszont mindenképpen igaz.

A leírtak ellenére én nem tartom magam szélsőjobboldalinak, a melegekkel sincs bajom mint emberekkel, a propagandájukkal van gondom.

A cigánysággal sincs bajom mint emberekkel, a cigánybűnözéssel van gondom.

Ezen kívül pedig annyiban tudom támogatni a Mi Hazánk programját, hogy ők egy független, önállóan működőképes magyar gazdaságot hoznának létre kiépített programmal. Ők nem akarnak se az EU-tól, se Kelettől függeni.

2021. máj. 19. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!