Meddig lesz még kötelező a maszkviselés?
Most már aza fura helyzet van hogy sporteseményeken, éttermekben és más élethelyzetekben is eltörölték a maszkviselést, amit védetségi igazolványhoz kötettek.
Miért nem oldják már fel a maszkabált a boltokban közterületeken?
Engem ez nagyon zavar
Miért szopatnak minket ezzel a maszkkal?
Halott valaki valamit arról hogy mikortól mehetek maszk nélkül be a boltba piacra strandra vagy bárhova?
Engem eza maszk viselés zavar a legjobban!
Ráadásul be is vagyok(vagyunk sokan) oltva akkor minek szívatjuk magunkat a maszkal???
Azért nehogy már csak magunkkal törődjünk.
A masz azért van, hogy megvédjen téged és másokat a vírustól. Persze, a terasznyitás rossz ötlet volt és teljesen ellenzem. Beoltottként sem megyek oda. Hogy miért? Mert odafigyelek másokra.
A maszkot nem azért hordom, mert féltem magamat. Ugyan már. Húszéves vagyok, teljesen egészséges. Nem. Én azokért hordom a maszkot, akikre veszélyes a vírus. Mert nem akarom átadni nekik. Mert van bennem egy alapvető tisztelet mások élete iránt.
Emberek, a saját életetekkel azt csináltok, amit akartok. De másokét nincs jogotok elrontani.
Ok 22es, de ha most a terasznyitás miatt nem lesz nagyhalál, akkor mi van a maszkkal. Ott senkin nem volt maszk, kismillióan voltak. Akkor az utcán sétálva mitől véd a maszk? Ne gyertek már ilyen demagóg dumával, hogy odafigyelek másokra.
Az eddigi logika alapján, a teraszbulizóknak el kellene indítaniuk egy 4.hullámot,ha nem történik meg, akkor átb@sznak minket nem?
Maszkabál.
Félreértés van.
Szerintem is hülyeség a közterületi maszkviselés. De nem lázadok ellene. Azért nem mert a törvény az törvény. És azt nem birkaság betartani, hanem norma.
A 22-es vagyok. Világosan leírtam, hogy hülyeségnek tartom a terasznyitást, és aki törődik másokkal, az kerüli a teraszokat.
Akkor most mi is a kérdésed tőlem?
22es,csak annyi a nem is talán kérdésem, csak inkább észrevétel, hogy mantrázzátok a hivatalos, mainstream marhaságot. Vigyázzunk egymásra, meg a maszk véd a v1rus ellen, felelősséggel tartozunk egymásért stb.
Miközben elegánsan elsiklik a tény melett, hogy a teraszokon nem volt maszk senkin, távolságot nem tartott senki, hőbörögtek, röhögtek, fröcsögtek, énekeltek kismillióan és mégis megtorpant a járvány, 500 alatt a napi új eset.?
De az utcán viseljük, mert vigyázzunk meg felelős viselkedés, meg blablabla. Kicsit madaraknak vagyunk nézve?
Akkor most mi van?
Nem én hozom a döntéseket, és fogalmam sincs, hány új eset van egy napon. Az pedig, hogy nem terjed a járvány a terasznyitás óta, eléggé nehezen hihető. Ha viszont mégis így van, az csakis a szerencsének köszönhető, nem pedig az emberek nagy eszének.
Én nem azt mondom, hogy logikus az egész, mert nem az. Üres utcán egyedül semmi értelme maszkot hordani. Igen, ezt előbb kellett volna elengedni, mint a teraszokat, ebben teljesen igazad van.
De az, hogy figyeljünk oda egymásra, igenis fontos ebben a világban, ahol mindenkit csak az érdekel, hogy neki jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!