Most azzal fenyegetnek, hogy egész nyárra kötelező marad a maszkviselés. Hogyan fogják ezt betartatni, amikor pár hete egy kis tavasz jött csak, de az embereken a dunaparton vagy a tónál kb 70%-on már nem volt? Mégis hogy akarjkák ezt kivitelezni?
persze ilyen szar időben megint felvette a többség, de garantálom, hogy a 30 fokban itt senki nem lesz maszkban az utcán, most is legjobb esetben az orruk alatt hordják, de 50%-ban az álluk alatt és csak elvétve van aki teljesen felhúzza...
Én egyáltalán nem viselem, aspergeres autistaként élek a jogommal amit kedves viktor úr adott és NEM viseleme sehova.
Őszintén szólva engem ez érdekel legkevésbé a többi korlátozáshoz képest.
Viszont a rövid válasz a kérdésre: utcán sehogy.
Megbuntethetnek pár embert, de fenntartó ereje nem lesz.
"már nincs olyan ember az országban, aki ne ismert volna valakit személyesen, aki belehalt."
Anyukám pedagógusként több intézményben tanít. Valakinek a valakie meghalt ott is terjed, de senki nem halt meg akit személyesen ismert.... pedig nem egy tanárral van kapcsolatban. Mondom, ez a valakinek a valakie meghalt dolog. Nem azt mondom, hogy senki nem hal meg, csak azt, hogy nem annyira gyakori mint hiszed! lehet te ismersz ilyet én nem és a család sem.
"lesz annyi eszük az embereknek, hogy felveszik azt a *** maszkot, és nem csak azért, mert azt mondják nekik..."
Én még a vírus alatt sem hordtam vásárláshoz, na ezt kapd ki! :D nem is tudtam, hogy az a bajom, csak miután csináltattam egy antianyag tesztet jó drágán egy laborban. igaz anyut tesztelték és ő pozitív lett. de engem nem teszteltek.
"csak a vágyálmaikat élik ki itt, mert az életben túl nyuszik a felsoroltakat tényleg megtenni."
Budapesti vagy? Találkozzunk ha igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!