Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most azzal fenyegetnek, hogy...

Most azzal fenyegetnek, hogy egész nyárra kötelező marad a maszkviselés. Hogyan fogják ezt betartatni, amikor pár hete egy kis tavasz jött csak, de az embereken a dunaparton vagy a tónál kb 70%-on már nem volt? Mégis hogy akarjkák ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés

persze ilyen szar időben megint felvette a többség, de garantálom, hogy a 30 fokban itt senki nem lesz maszkban az utcán, most is legjobb esetben az orruk alatt hordják, de 50%-ban az álluk alatt és csak elvétve van aki teljesen felhúzza...

Én egyáltalán nem viselem, aspergeres autistaként élek a jogommal amit kedves viktor úr adott és NEM viseleme sehova.

2021. ápr. 21. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
De nincs most hó, nem tudok kimenni rá :(
2021. ápr. 22. 02:10
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Hát én nem birom a maszkot. 2 napig hordtam a melóhelyen, szakállfertőzést kaptam, kijött valami herpesz virus a számon ami akkora lett, hogy az egész ajkam hólyagos lett, még a nyirokcsomóim is megduzzadtak és a mellkasomon is kiütések lettek. Na azóta nem hordok maszkot csak boltba és les..rom ki mit szól hozzá.
2021. ápr. 22. 03:05
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerencsére sehogy. Ne hordja senki a maszkot, ha nincs rendőr a közelben, mert káros az egészségre!
2021. ápr. 22. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
Engem nem érdekel . Egyébként se kell sportevékenység közben hordani én pedig sétálok tehát nem kell hordanom.
2021. ápr. 22. 08:52
 15/15 anonim válasza:
40%
Hát kérdező, légy rohadt büszke magadra, hogy betegen se voltál képes maszkot hordani, hatalmas teljesítmény, lehet pár család neked köszönheti, hogy gyászolniuk kell, gratulálok! Elképesztő, hogy milyen haszontalan, egoista emberek vannak. Attól még, hogy te egy kő alatt élsz, én több embert is személyesen ismertem, aki meghalt koronavírusban, és kb. minden ismerősöm és munkatársam rosszabb helyzetben van, mint én, mert több embert veszítettek el, közeli barátokat, családtagokat. Szinte minden ismerősöm gyászol valakit (nem valakinek a valakijét), és nem, nem azon nyafognak, hogy a maszk csikizi az orrukat. Tesóm mellesleg covid-osztályon dolgozik, és annyi a halott és a súlyos eset, hogy olyanokat sem tudnak ellátni, akár más problémával, akik amúgy simán menthetőek lennének, ha ekkora Jani vagy, akkor menj be te is önkéntesként...
2021. ápr. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!