A kínai vakcina eredetileg is drágább, mint a nyugati? Vagy csak azért, mert (mondjuk) rogán cégén keresztül veszi az állam? Vagy ingyen kapjuk Kínától, az árát egy az egyben lenyúlja a NER és cserébe egyetemvárost építünk Kínának?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 00:45
A kérdező szavazást indított:
A
B
C
gyurcsány a hibás
26 szavazat
1/11 anonim válasza:
Csak az Európai Unió által engedélyezett vakcinák valamelyikével oltassátok be magatokat!
2/11 anonim válasza:
Kinai vakcina egy komplett egyseg, adagonkent van csomagolva tuvel es fecskendovel felszerelve ... nyugati vakcina fiolaban jon es ugy kell szetosztogatni, se fecskendo sem tu sincs hozza.
3/11 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy a magyar elosztócég mennyiért kapja Kínától a vakcinát, mert Orbánék ezt szigorúan titkolják.
4/11 anonim válasza:
de uyganúgy hatásos a Kínai vakcina is, nem kell a rémhírterjesztés.
5/11 A kérdező kommentje:
4
Kedves krumplibáró, ebben a kérdésben a beszerzési ár szerepel.
De a válaszok közt sincs felhozva a hatásosság.
Tudom, hogy téged nem zavar a lopás, de van, akit igen.
2021. ápr. 27. 11:30
6/11 anonim válasza:
5 az egyes finoman erre próbált utalni pedig. Amúgy minden politikus lop, a hatalom erről szól.
7/11 A kérdező kommentje:
6
valóban, van rá utalás az egyesben.
egyébként úgy hamisítja a fidesz a statisztikát, hogy azt még az asszonyság sem bírta szó nélkül nézni.
én inkább azért nem oltatok (kínaival), mert ha ténylegesen rámkölt 3000Ft-ot az állam és másik 6000-t ellop, akkor ezzel tudom csökkenteni a lopást.
2021. ápr. 27. 12:28
8/11 anonim válasza:
Az biztos, hogy ennek a csomagolása költségesebb. Egyesével vannak csomagolva tűvel és fecskendővel, illetve azt se felejtsük el, hogy messzebbről jön. Most hogy ki hol nyúl le, az úgysem fog kiderülni, ha van is ilyen
9/11 A kérdező kommentje:
8
lol
én kínából 40 forintos postaköltséggel, 1500Ft-ért rendelek olyan fél kilós műanyagot, amiben még 3 órás kézimunka is benne van.
2021. ápr. 27. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!