A covid elleni vakcina miben más,mint a többi? Ezzel miért akarnak embereket megkülönböztetni,miért állítanak ki igazolványt?
Eddigi oltásoknál az volt a forgatóköny,hogy mindenki kapott egy kiskönyvet,amibe beleírták a gyerekkori oltásokat meg azokat,amiket az ember megkap. Tehát pl.hepatitis ellen,meg mostmár méhnyakrák ellen stb. Nem kellett az oltási könyvet magunkkal cipelni,senkinek sem fordult meg a fejében.
Most a covid oltásnál pedig kártyákat állítanak ki,meg mindogatják,hogy enélkül nem mehetsz be bizonyos helyekre.
Én nem vagyok konteós,de ez engem nagyon zavar és nem tudom,ni az oka ennek. Megkaptad az oltást?
Oké,beleírjuk a kiskönyvedbe és kész. Mint általában.
Nem az,hogy kártyát kapsz meg 0 nulla jogon plusz jogokat.
Mi ez a megkülönböztetés,ennek mi értelme?
Ti erről hogyan vélekedtek?
Öhm, hát nem is tudom, várjunk csak... Mert aktív járvány van Európa szerte? Lehet befolyásolja.
Amúgy ahogy írja valaki, sárgaláz oltási papír nélkül egyenlítői országoknál a határon rúgnak ki, vagy ott a helyszínen beléd vágják az oltást tekintet nélkül az egészségi állapotodra. A hepatitis elleni oltást pedig igencsak nézik egészségügyben, sőt nem egy helyen magát a védettséget is nézik az ún nonresponderek kiszűrésére.
Azt már nem is mondom, hogy hány munkakör van, ahol tífusz és egyéb opcionális vakcinát kérnek. Addig szóba sem állnak az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!