Gallits Gábor CsabaPalple kérdése:
Ki és mikor állította Orbán Viktorról,hogy cigány?
Figyelt kérdés
Ez is már régóta érdekel, főleg mert tudom hogy nem igaz.#Orbán Viktor #Cigány vagy Nem Cigány
2021. ápr. 21. 21:15
11/27 anonim válasza:
Ebben igazad van. Egy magyar nemismeri fel a saját fajtársát, és simán cigánynak nézi, de egy cigány érdekes módon sosem lő mellé. Az egy dolog, hogy úgy néz ki. Még a kínaiak is egyformák nekik, annyira debilek.
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves 11.-ként válaszoló a válaszodat,egyébként bennem a magyar és a cigány mellett kun és zsidó és egy kis szláv vér i
2021. ápr. 23. 10:22
13/27 A kérdező kommentje:
Is van.
2021. ápr. 23. 10:23
14/27 anonim válasza:
Szerintem Orbán Viktorban van egy kis cigány vér (szemmel nem látható) és ezért van mindenhol le cigányozva.
15/27 A kérdező kommentje:
Nincsen benne cigány vér,mert ha lenne akkor én mint valódi kárpáti magyar cigàny látnám a felismerhető cigány rasszjegyekkel köszönhetően,ami születésünk óta látszik rajtunk cigányokon, legalábbis szerintem.
2021. ápr. 24. 20:23
16/27 anonim válasza:
Akkor Orbán zsidó? Valamileny kisebbséghez pedig tartozik!
17/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is zsidó,mert mint fent is jeleztem bennem van az is és Büszke vagyok Minden Ősömre :-) és szerintem az épeszűek közé sem tartozik.
2021. máj. 2. 12:10
19/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak lett, egyébként egyik Drága Barátom mondta nekem,amikor mondtam Neki hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek ügyvédi végzettsége van hogy ez igaz,de még sosem dolgozott ügyvédként, tehát a szakmája meg van,de nincs is gyakorlata benne.
2021. máj. 2. 15:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!