Mi a véleményetek arról hogy pont ma lenne 132 éves Adolf Hitler, Németország Führere?
Ezt a lépései után nehezen tudom elhinni. Konrad Adenauer bőven volt olyan értelmes, mint a Führer, sőt szerintem túl is szárnyalta.
Nem mintha nagyon izgatna a lepontozás, csak érdekelne, mi kivetnivalót látnak egy volt Nyugat-német kancellárban.
Egy mondás szerint "Rossz a rosszal, de a Rossz nélkül még rosszabb". Ezért szeretnék sokan lehozni a Hold-Árnyékból. De akár lehozzák, akár nem, azért
dolgozni mindenképpen kellene. 3-as válaszoló, nem tudom. mi az a joint, igy
azt sem tudom, jo-e elszivni erre az alkalomra. Majd utána nézek, és ha kell bepotolom a mulasztást, nem akarnék ujjat húzni még csak egy bukott festővel sem. 5-ös válaszoló, ne vedd rosznéven, de én nem szánnék egyetlen gondolatot sem a L.O.F.A.Sz.-ra, ha Sztalinra gondoltál. Ha nem, akkor, akkor is meggondolnám.
Remélem senkit sem bántalmaztak a fentiek, nem állt szándékomban senkit sem megsérteni, de ha mégis, akkor sűrű bocsánatkérésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!