Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki merte már valaki próbálni...

Ki merte már valaki próbálni egyedül ezt a creepy pasta-t ami terjed Orbán Viktorról?

Figyelt kérdés
Éjszaka egyedül vagy otthon a fürdőszobában lekapcsolod a villanyt csak egy gyertya ég és te beállsz a tükör elé és kimondod egymás után. Orbán Viktor, Orbán Viktor, Orbán Viktor és akkor (állítólag) valami történik. Valaki esetleg meg merte ezt csinálni aki nem babonás vagy félős?
2021. ápr. 16. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én gyíkká változtam.

De már elmúlt.

2021. ápr. 16. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Böff meg böff, Csorba Orbán mézes csupra, szétfolyt, mára mese vége.
2021. ápr. 16. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Én megcsináltam már, és ekkor megjelent faterom és kaptam egy hatalmas nyaklevest, mert mindennél jobban rühelli ORbánt.
2021. ápr. 16. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez vmi átalakított Bloody Mary játék?

Felelmetesebb mint az igazi ugyanis míg annál semmi nem lesz, ennél holnapra sok sok közpénz tűnik el ha ilyet játszol.

2021. ápr. 16. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos elrontottam, és helyette Toroczkai jelent meg huszár egyenruhában, majdnem szívrepedést is kaptam.
2021. ápr. 16. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én addig sem jutok el, hogy lekapcsoljam a villanyt és belenézzek a tükörbe. Félek valamiért. Aki megcsinálja mondja el mi volt tényleg. 😀
2021. ápr. 16. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megcsináltam és a párizsiből Skót-felföldi vörös lett 😋
2021. ápr. 17. 01:28
 8/8 anonim válasza:
63%
orbán viktorra szavaztam automatikusan.
2021. máj. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!