Magyarországon miért is kell fizetni a covid tesztelésért, amikor a környező országokban ingyenes?
Mert kinek is a tulajdona már a legtöbb labor?!
Ezért kell a viszonylag magas hatósági ár is...a vezér & barátai ezt már időben kitalálták.
Ha a háziorvos jelent be tesztelni téged, akkor ingyenes (2-3 nap az első email után).
Máshol/máshogy fizetni kell érte. (Az egyszerű gyors teszt ami a patikában kapható 70%-ban megbízhatatlan) az puszta pénzkidobás (Covid-os voltam, negatívat mutatott, pedig tüneteim voltak, ezután felvettem a kapcsolatot a háziorvossal és Ferihegyi tesztbusznál végül pozitív lettem (10 percet kellett várni az eredményre kb).
#5 Nálunk ez úgy volt, hogy a háziorvos a teljes család számára kérte a tesztet, mert úgy írtunk email-t, feleségemnek nem volt tünete, se a gyerekeknek, de mivel kontaktok voltak mindenkinek adott időpontot, elmentünk, leteszteltek, mindenki pozitív lett, 10 nap karantén, majd 3 tünet mentes nap kellett ahhoz hogy újra dolgozni mehessünk. Viszont mi húsvétot is itthon töltöttük, így mi 3 hétig voltunk karanténban.
Bár tény, ha nem vagy beteg, nincsenek tüneteid a tesztelés gondolata sem merül fel, pedig ott lehet a vírus. Több ismerősöm is tünet mentesen átesett rajta, nálunk is csak egy 2 napig tartó hőemelkedés és egy-két köhintéssel járt.
Na de vajon a felcsúti Ramszesz mivel tudná megindokolni?
Kimész a szlovákokhoz, Ausztriába, Németo.-ba, mehetsz ingyen tesztelni egy csomó helyen, nem kell háziorvos hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!