A világ népességének 0,0004%-a halt meg koronavírus miatt? Ez járvány?
Azért milyen durva, hogy több mint húszezer halottal és napi több ezer új esettel a hátunk mögött, amikor már mindenkinek volt vagy van covidos vagy azon átesett ismerőse egy kicsi de hangos konteós közeg még mindig sivalkodik arróűl, hogy nincs járvány! A legjobb az, mikor ezek a konteósék kapják el, és fetrengenek vele kórházban/otthon két hétig, és még aztán is képesek benyögni, hogy "csak egy kis nátha", a legjbb mikor konteós fővezérek belehalnak a vírusba, (megtörtént USA-ban) és a híveik utána még ezt se akarják elhinni.
A világunkra legveszélyesebb erő sajnos az emberi tömegpszichózis okozta hülyeség.
Hagyjuk már ezeket a százalékokat!
Először is, ha én pont belekerülök abba a 0,0004%-ba, aki meghal, nem sokra megyek a statisztikával...
Másrészt, aki meghal, annak és a hozzátartozóinak a vesztesége 100%-os.
Meg kéne látni az embereket a számok mögött!
tömegpszichózis? hát az pont a média csinálja, köszönöm szépen :)
aki ellent mond a médiának, az rögtön barom?
"lehet e a covidot világjárványnak nevezni vagy sem"
Nem tökmindegy? Ha nem nevezzük annak, azzal előrébb vagyunk? Attól kevesebb lesz a beteg, meg a halott? Ez csak erőlködés, meg játék a számokkal, hogy csakazért is tagadjuk a járványt. (09:35-ös voltam).
Megfogadtam, hogy csak kérdezői kommentekre reagálok, de most az egyszer kivételt teszek :)
Nálunk nem olyan súlyos probléma, ezért nem közismert, de az AIDS még mindig az egyik vezető halálok a világon és napi közel 2000-en halnak bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!