Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most hogy Kanye West is náci...

Most hogy Kanye West is náci lett a tényleges nácik örülnek neki vagy szomorúnak tartják?

Figyelt kérdés
Őszintén kíváncsi vagyok a valódi nácik véleményére. Tényleg örültök neki vagy az ideológiáitok megcsúfolását látjátok benne?
tegnap 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Kik a nácik?
tegnap 14:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Akik szimpatizálnak az egykori NSDAP eszméivel. Fajelmélet, zsidó háttérhatalom, imperializmus. Ilyenek.
tegnap 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szélsőjobbos leszbik, néger nácik... ez az év is furán kezdődik.
tegnap 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Eljátszanak valamit, de én nem veszem be. Meg kell fejteni mire jó ez a színjáték, mert hogy nem nácik az tuti.
tegnap 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Mitől lenne náci?
tegnap 14:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Horogkeresztes pólót árult és kiírta x-re, hogy hitler nagyon király volt.

tegnap 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Örvendetes, vannak rendes feketék is. Aki kicsit értelmesebb, az egyetért sok "náci" gondolattal. A háttérhatalom pl nem elmélet, hanem tény, most tönkre is akarja tenni a nem létező háttérhatalom őt, csak mert zsidózott. Vajon kikből állhat... West mentálisan beteg, ezek az emverek érzékenyebbek, jobban átláthatják a világot, ezért van sok őrült konteós, akik tényleg beletrafálnak dolgokba. Egy egészséges ember átlagos életet él, nem érdekli ennyire a politika.
tegnap 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Lám, egy néger is lehet értelmes ember.
tegnap 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

"Őszintén kíváncsi vagyok a valódi nácik véleményére"

"Valódi" nácik már nincsenek a II. Világháború óta. Azokat, akik ma az akkori náci eszmékkel szimpatizálnak, már neonáciknak, rossz magyar fordításban újnáciknak nevezik, éppen azért, hogy a kettőt elkülönítsék egymástól.

tegnap 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Kánye Weszt a hozzád hasonló bugrisok agyát akarta szerintem volt húzni.

Úgy tűnik sikerült is neki.

tegnap 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!