Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol lehet megnézni a Nissan...

Hol lehet megnézni a Nissan nőket megalázó reklámját?

Figyelt kérdés
Mi volt benne olyan sértő?
tegnap 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Azzal volt a baj, hogy kétértelmű volt, durván félreértelmezhető, amikor Gangxta azt mondta, hogy "Hosszú, vastag és szeretnek beleülni a nők"

Ez sok nőnél kiverte a biztosítékot, így már sehol nem elérhető, a reklámban sem adják le, de az interneten sem lesz megtekinthető, mivel súlyosan sértette a nőket.

tegnap 10:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmmm... Nem tudom. Ez olyan durva? Ez már megalázó? Ebben hol voltak a Nők megalázva? Max Gangxta volt alpári vulgáris. Valami komolyabbra számítottam egy ekkora perpatvartól.
tegnap 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már az megalázó, hogy Stohl Andrással reklámoznak autó meg vezetést.
tegnap 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez megalázó volt a nőkre nézve, mivel nekem hosszú és vastag van, és első kézből igazolom, hogy nagyon sok nőnek nem jön be az ilyen méret.
tegnap 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
tegnap 11:20
 6/10 A kérdező kommentje:
"Igen, ez megalázó volt a nőkre nézve, mivel nekem hosszú és vastag van, és első kézből igazolom, hogy nagyon sok nőnek nem jön be az ilyen méret." De ez nem inkább a kis és vékony farkú Férfiakra volt sértő? Mondjuk Én így sem éreztem Magamat megsértve.
tegnap 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Semmi megalázó nincs ebben. A nők legfeljebb egy jót mosolyognak rajta, csak a feministákat zavarja.
tegnap 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

A reklám beskatulyázta, és lealacsonyította a nőket, hogy mert azt sugallta, hogy kivétel nélkül minden nőnek olyannyira az álma a vastag és hosszú káró, hogy mihelyt meglát egyet, akkor gondolkodás nélkül beleül. Mindezt úgy mondom, hogy bigottan fehér férfi uralompárti vagyok, és utálom a feminizmust. A nőkkel szépen kell bánni, mert nagyon érzékenyek, és ez a reklám nem erről szólt.

tegnap 11:52
 9/10 A kérdező kommentje:

"

A reklám beskatulyázta, és lealacsonyította a nőket, hogy mert azt sugallta, hogy kivétel nélkül minden nőnek olyannyira az álma a vastag és hosszú káró, hogy mihelyt meglát egyet, akkor gondolkodás nélkül beleül. Mindezt úgy mondom, hogy bigottan fehér férfi uralompárti vagyok, és utálom a feminizmust. A nőkkel szépen kell bánni, mert nagyon érzékenyek, és ez a reklám nem erről szólt."

De ezzel meg azt mondja ki, hogy akinek meg kicsi és vékony a farka, abba nem akar nő beleülni. Akkor ez inkább a férfiakra nézve sértő, mint a nőkre. Nőkre ez annyira sértő, mintha a pasikról mondaná valaki azt, hogy szeretik a nagy melleket, és milyen megalázó a pasiknak, hogy ezt gondolják róluk, hogy ha meglátnak egy nagy mellett már fel is áll a farkuk. Ez sértő a pasikra?

tegnap 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Világosítson már fel valaki: valójában mi volt ami

"Hosszú, vastag és szeretnek beleülni a nők"?

Azt még értem, hogy mire gondoltak, akik félreértették...

Erre mondták régen, hogy "szégyellje magát, aki rosszra gondol!"

tegnap 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!