Szerintetek van arra esély hogy Bill Gates áll az egész covid mögött?
"elvileg Bill Gates, ha jól emlékszem 2015ben megjósolta hogy ki fog törni egy világjárvány. "
Ehhez nem kellett nagy jóstehetség. Én is le merem írni, hogy hamarosan sok ember fog meghalni egy háborúban. Aztán előbb-utóbb biztosan bekövetkezik. Ha megnézed, hogy gyakorlatilag párévente volt már eddig is valamilyen vírus, ami ilyen állat-ember közötti átadásból származik, akkor simán ki lehet jelenteni egy olyat, hogy ki fog törni egy világjárvány. És tudod mit: ha túl leszünk a covdion, lesz utána is még járvány bőven.
"Meg mivel Bill Gates nem épp egy szegény ember ezért a pénzével lehet kicsit rá "segített" a dolgokra.."
Azért gazdagokból sokmindent ki lehet nézni, de azért azt, hogy azért rászabadítson egy vírust a világra, mert megjósolta... Ahhoz én még nem néztem meg elég zs-kateriás filmet.
Biztosan van, hiszen esély mindenre van ha matematikailag közelíted meg a kérdést. Pl van esély arra is hogy holnap rám esik egy ételautómata.
A kérdés inkább az hogy egy ilyen feltételezés valószínűsége mennyire konvergál a nullához. Jelen esetben nagyon.
"a napokban Toroczkainak jött ki egy összefuggéseket kutató videója. csekkoljátok"
Semmivel sem ésszerűbbek az összefüggései, mint az az összefüggés, hogy Toroczkait gyakorlatilag a fidesz pénzeli. Igazából "köztudott", és féligazságokkal még bizonyítható is mindkettő.
16
Jó komment lett volna ha nem jössz fel torockaival.Ugyanis csakúgy mint a jobbik a mi hazánk is a fidesz kamupartja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!